fredag 30. januar 2009

Stichery prosjekt beggyner å ta form

Skrev et lite innlegg her tidligere idag, vedr. kjøp av stoff til stichery-prosjektet mitt. Slik ting kan jo ikke bli liggende, når det klør i fingrene...

Så i kveld etter at barna var i seng, har jeg klippet, målt og sydd litt. Prosjektet er nå halveis ferdig - og det skal bli en veske/nett. Håndtak skal være i samme farge som sidene av motivet.

Det var litt dårlig lys når jeg tok bildene, så fargene stemmer ikke helt med virkligeheten, men slik blir i alle fall forsiden på nettet.

Siden dette er første gang jeg har forsøkt meg på lappeteknikk (nei - det var feil - forsøkte det en gang for 20 år siden - laget da en juleduk som er kastet for lengst!), er jeg ganske fornøyd med at jeg har fått sømmene til å stemme så pass bra overens. De er ikke helt perfekte, men en millimeter må man tåle...


På baksiden har jeg fått samme gutt til å skrive en liten hilsen - og på denne står det ....

Ja for det er det det skal bli - et håndarbeidsnett til snille besteforeldre som strikker, strikker og strikker - gensere, sokker og ullbukser slik at ungene holder seg varme og gode hele vinteren - og alle vintere som har vært siden førstemann ble født for 9 1/2 år siden) Det kan jo være koselig å ha med et slikt nett når de skal på symøte!
(Så Reidun - jeg vet du er innom her innimellom - dette er til DEG!)

Et lite nærbilde av skriften også - synes det er SÅ herlig med slik barneskrift!

Jeg glemte å kjøpe noe å stryke på baksiden av motivet da jeg handlet idag, så før jeg får gjort det, får jeg heller ikke gjort ferdig nettet.

3 kommentarer:

Agnetha sa...

For en flott veske du lager:) Tenker denne kommer til å bli satt stor pris på. Nå er det ikke lenge før søndag, og det gleder jeg meg til:)

Irene sa...

Det var en skikkelig flott gave til bestemor. Noe med skikkelig sjel i ! :-)

Anita sa...

Ble kjempefint det!! Forresten stryker jeg noe på baksiden før jeg stitcher, vet ikke om det er rett, men.... Ikke vet jeg hva det heter heller! Har vinket til noen av dine idag! Nå skal jeg straks på jobb! Kos dere!