tirsdag 13. januar 2009

En tulipan til DEG

Det er så utrolig hyggelig at dere legger igjen en liten hilsen her hos meg. Så idag ønsker jeg å gi DEG en tulipan! Du får selv velge hvem du vil ha, om du er av den sarte rosa typen...

...med lyse støvbærere, den litt mørkere rosa vennen...

... med mørke støvbærere...
... eller den litt ville gul/orange.

Uansett hvem du velger har DU fortjent den!!!
Ellers vil jeg vise et bilde av minstemann som kom hjem med krone etter å ha feiret 3-års dag i barnehagen med klovnekake. Kommentaren da ha så den var - DEN var fin!!!!

og så måtte jeg bare ta med dette bildet - en mor kan jo ikke annet enn å være glad i DE øynene!
Til helgen kjøpte jeg også mer av den vårlige følelsen - da det kom et par Primula inn i stua mi. DET ER VÅR DET. I fjor klarte jeg faktisk å holde liv i en helt til jeg kunne plante den ut, og den blomstret to ganger i løpet av sommeren. Blir spennende og se om den nå overlever vinteren.

4 kommentarer:

Irene sa...

takk for tulipanen! Jeg tar gjerne den litt ville, jeg :-D

Anita sa...

Jeg tar den rosa jeg, selv om jeg kanskje ikke er av den sarte typen selv;0) Bare når det gjelder tannleger:0} Gratulere såååå masse til Atle! Skjønn liten gutt! Kos dere ikveld! Det gjør vi! klem!

Anita sa...

Tuuusen takk for en perfekt start på helgen!!!!!!!! Var forresten på binders idag, men de har fortsatt stoooooor mangel i arkene sine så jeg gikk igjen tomhendt:0[ Får visst inn mere til uken! Har bestilt stempler fra Panduro! ++++ :0))) Kos dere, håper dere har kommet lengre på badet! Klem!

Landliv sa...

Jeg elsker tulipaner. Vennene mine bestilte inn 600 stk i høst, men siden jeg for tiden bor på Østlandet og ikke var hjemme når de måtte settes ned ble det ingen på meg... får dra til dem og beundre og bli med på bestilling til høsten!