søndag 25. januar 2009

Finnes det noe søtere...?

... en den første HODEFOTINGEN fra en 3 åring. Jeg synes disse hodefotingen er SÅ HERLIGE, der bena er festet direkte på hodet.

Etter at jeg sydde 6-åringen sin tegning på fredag, har jeg blitt helt hekta! Jeg spurte derfor minstemann om han kunne tegne meg idag. Vanligsvis lager han bare krusseduller på et ark, så jeg spurte hva han skulle tegne først - "HODET", sa han, "hvor er øynene" spurte jeg - og dermed kom øyne, nese og munn på plass. "Hva mer skal du tegne da sa jeg" - "bein og armer", og dermed var hans første HODEFOTING tegnet. Denne blir tatt vare på!

Overført til stoff og garn ble hodefotingen slik - denne har jeg også en plan for ...

Må bare ta en nærmere titt på ansiket - for det er jo så nydelig, der øyne og neste er plassert i samme høyde, mens munnen ble som den ble - litt opp og ned... *ler

Ellers ryddet jeg igår bort kort/scrappesakene, og spisestua kan vises frem slik det var ment at den skulle fremstå (ser at det er noen barn som har vært bortpå duken...). Duken er innkjøpt metervare (5 meter rull for ca 150 kr) fra Jysk - synes den var så fin

litt grov med blader som mønster. Passet godt til de nye stolene synes jeg.

Uheldigvis var den ene stolen skadet da vi fikk dem (alle eskene så ut som de var kastet rundt), og vi fikk byttet den med en utstillingsmodell i går. Dessverre viste det seg at utstillingen ikke hadde helt likt stoff (og butikken var da stengt), så i morgen ettermiddag må vi inn igjen. De vi har synes jeg er de fineste (den til venstre).

Ellers har helgen bare flydd avsted. Ingen hobbylering her i gården (bortsett fra stichery), ikke blir det stort denne uken heller da jeg skal på seminar tirsdag og onsdag. Men jeg lover å komme sterkere tilbake.
Ha en flott uke alle sammen.

5 kommentarer:

May-Britt sa...

Så flott spisestue da,helt min stil;-)
Ha ei flott uke.
Klem
Maydi

Anita sa...

DET ble veldig fint! Også så ryddig;0) Nå skal vi en tur i lekebutikken, har visst lovet Vetle det:0) Har skjært lapper til teppet mitt i helgen jeg, og stitchet litt! Skal være hjemme helt til lørdag, så jeg har hele uken for meg med håndarbeid:0)))) Kos dere!

merethe sa...

Synes den barnetegningen var så skjønn. OG for en kjempeide å lage broderi av det. Fin gaveide til stolte foreldre :) (har to barnebarn)

Scoobie sa...

Utrolig kul ide å lage barne-strektegningene om til broderier. Det ramlet plutselig inn en haug med ideer her (akkurat som ikke jeg hadde nok urealiserte tegninger i hodet fra før...).

Så koselig spisestue du har. Og er dert ikke skrekkelig irriterende at ting ikke kommer skikkelig på plass pga feil butikken gjør?

Ha en fin uke!

PS jeg har en liten utfordring til deg i blogen min!

Lillian sa...

Helledussen, så søt! :) HEhe, hodefoting... For et navn! MEn å! så passende!

Har en utfordring til deg, jeg også... ;)