mandag 20. oktober 2008

Ut i skogen opp i trærne

Nå er det lenge siden jeg har blogget - alt for lenge siden. Har satt med ned flere ganger, men lysten har liksom ikke vært der, og tv eller noe annet har fristet mer. Men noen bilder har jeg da tatt.

Først vil jeg få takke Puttelull for de fine trykkene jeg fikk tilsendt. Jeg har ennå ikke hatt tid til å bruke noen av dem enda, men det kommer...


I tillegg vil jeg takke Agnetha for stempelet som plutselig lå i postkassa mi. TUSEN TAKK - hyggelig at du likte CR-filene.

Siden sist har vi hatt en skikkelig opprydning i hagen. Fått klippet ned årets vekst og er klar for neste sesong. Her hjelper Inge til med å rive opp fra krukker...


og Atle hjelper til med å fylle opp tilhengeren med hageavfall. Se så han tar i ....

Forrige helg ble vi også invitert med av Anita på en tur med grilling av pølser over bål. Dermed ble svinesteken (som vi egentlig skulle hatt) liggende, og jeg kjørte hele byen rundt etter pølser og lomper. Lompene fant jeg på nærmeste besinstasjon (som selvfølgelig var sistevalget :-(...)
Kamera er ofte med meg ... og her er noen herlige bilder. Minstemann har funnet DEN pinnen han skulle grille pølsene på (hahaha)...

Og mellomste fant seg ett tre og klatre i. For guttane her i huset er klatring toppen!

Og så må jeg ha med dette bildet da - av velsemor til Anita - på tur med sitteunderlag :-)

Det har dessverre ikke blitt noe særlig med kort den siste uken, men jeg kommer sterkere tilbake.
Nå skal jeg på kurs i Oslo i et par dager (reiser frem og tilbake), så da tror jeg ikke det blir noe før tidligst på torsdag. Mandag neste uke regner jeg i alle fall at det blir noe - ANITA JEG ER KLAR OG VENTER BESØK AV DEG DA!

2 kommentarer:

Irene sa...

Så herlig kort minstemann har laget litt lenger ned i bloggen din *smiler*

Scoobie sa...

Flotte, koselige bilder!

Så du hadde vært innom blogen min og lurte på julekalenderen. Den er ferdiglaget fra Karen Foster, bare å dekorere, så jeg har egentlig ikke laget den (har endret litt på blog-testen). Størrelse: ca 20*20 cm, så det er ikke plass til så veldig store kalendergaver.

Ha en flott uke!