fredag 10. oktober 2008

Det ble ikke noe "kott"

.. på minstemann igår. Han var så slapp og dårlig at han enten lå på sofan, eller på fanget mitt. Selv med paracet i kroppen ville ikke feberen går ned noe særlig.


Normalt smiler han jo for det meste, men som dere kan ser - igåra var han temlig utafor... Stakkars liten.


Heldigvis har har vært bedre idag, selv om han også idag har hatt feber, men vi har klart oss uten paracet og han har faktisk lekt litt, og bakt boller og eplekake sammen med meg....


... og eldstemann som også har vært hjemme idag, også han med det samme! Så nå venter jeg bare på at mellomste skal komme - godt jeg ikke skal på jobb før tirsdag.

Men det var jo koselig at de var såpass i form at de orket å bake litt. Både kanelboller og skolebrød er prøvesmakt - og smakte fortreffelig!

Rett før middagen skulle lages idag, fikk jeg litt tid for meg selv, mens barna spilte, så tv og lekte. Da laget jeg 3 SMÅ kort (10 x 10 cm) med bilder fra bloggen Elisabeths skriblerier.

Synes bilde hennes av de frosne blomstene var så herlige. Her har jeg skrevet bildet ut på akvarellpapir.

3 kort med samme motiv, men allikvel forskjellige.

Tekst, pynt og farger, og måten bildet er klippet ut på forandrer det mye.


Det var artig å lage disse små kortene, og vet at det er flere som ønsker små kort fra meg, så her er i alle fall en begynnelse.

Jeg ryddet litt i papirbitene mine tidliger, og laget da ferdig endel kort i denne størrelse, så nå er det bare å sette seg ned, finne frem bilder, stempler og stæsj og lage noen flere småkort. Det blir imidlertid IKKE i kveld, for nå er bordet ryddet.

13 kommentarer:

Anita sa...

Så fine de frostblomst kortene ble!! Kjempefine! Og du jeg må jo få den oppskriften på de skolebrødene!! En ting til? Hvor mange hamstere skulle dere ha??? Må jo ha det, vet du!!! Tror alle er lik mamman!! Men vet ikke helt da! Kos dere masse i helgen! Klem!

line sa...

Det er en KJEMPEGOD OPPSKRIFT - 2 pakker ferdig bolledeig fra butikken :-)

Anita sa...

Men hvordan får du de til å holde fylle nedi bollene lissom?? Må bare kjøpe mere leire jeg så er vi klare!!

line sa...

Triller boller, trykker dem flatte og lager et hull med pekefingrene, og vips så er det plass til masse godsaker...

Anita sa...

Men syns at når jeg hever eller steker de da så blir kremen liggende som en topp oppå!! Hvor mange skulle dere ha da! Må kanskje spørre Even eller Inge??:o)))

line sa...

Det er bare å dra hullet gått ut, så går det så bra så...

Vi har pus!!!! Tror ikke de "rottene" skal inn i huset her... :-)

Puttelulls lille hule sa...

Kjempefine kort, Line!:-)

Anita sa...

Men pusen er jo såååå gammel, klart dere må ha en nusselig liten venn! Så kos for ungene:o)))))) har du spurt de kanskje???;o)

line sa...

HAHA!!!!! Du er bare herlig!

Lena sa...

Ikke greit å være liten og ikke i form...
Kortene dine var superfine.
Og til slutt må jeg si at det var dårlig gjort å legge ut de bildene av baksten... Munnen løper i vann her jeg sitter!!! Så skikkelig MUMS ut!
Ha en glad søndag!

Lillian sa...

God søndag, Line!
Lekre kort, den "frosne" blomsten var utrolig flott! Har du tatt bildet selv? I år?!?! Jaja, har såvidt hatt litt frost også her i vest.
God bedring til pjokken, og god søndag til deg! :)
Klem, Lillian

line sa...

Bilde er lånt (med tillatelse) av Elsiabeths skriblerier...

Puttelull sa...

Heisann!

De bollene dine så kanongode ut!:-)

Tusen takk for nydelige trykk! Dem skal jeg nok lage kort av, vær du sikker! Men om de blir fine, det gjenstår og se, gitt! Nå har influensaen kommet (igjen!) her i huset, også...

Ha en god kveld!