tirsdag 14. april 2009

Lappeteppe

Da var jeg en raskt tur innom (på mine tilmålte 20 minutter - mannen jobber med saken), idag kommer det et bilde av det håndsydde lappeteppet mitt. Det er nå ferdig til videre montering. Så ANITA jeg roper på deg - "hva skal jeg gjøre nå....?" Er veldig fornøyd, og det er SÅ gøy! Deilig å ha noe annet enn strikking, hekling, brodering.... å gjøre foran tv'n.
Her har vi ellers hatt en fredelig påske. Etter at mann og barn var på hytta på fjellet i første del (men jeg jobbet), har bi brukt resten av ferien til avslapning og til han her...


Det var nemlig en som hadde 3 prikker da de kom fra fjellet onsdag i forrige uke, og deretter skjøt vannkoppene fart. Det var i grunn helt greit! Deilig å være ferdig med det, og jo mindre de er, jo letter får de det (trodde jeg...). Minsten er som dere kan se FULL over hele kroppen, så det har blitt endel netter med dårlig nattesøvn, men søt er han med sitt våte krøllete hår (heldigvis fremdeles noen krøller når det er vått). Nå er han imidlertid snart på beina igjen - selv om han selv synes han skal ha alle fordelene med fremdeles å være syk (prikkene er jo der!). Idag har han kost seg hos bestemor og bestefar (TUSEN TAKK) og det skal han i morgen også.
Siden jeg er ferdig med lappeteppe, MÅTTE jeg jo bare starte med et nytt lappeprosjekt. Denne gangen tror jeg det skal bli en sommerduk til hagebordet.

Synes disse stoffene var så søte, spesielt det rødprikkete og det med jordbær. Fortsettelse følger...

Nå avsutter jeg for idag, FØR maskinen avslutter FOR MEG.

3 kommentarer:

Anita sa...

Heia! Blir skikkelig imponert her jeg. sååå stort og så fint! Ja nå er gjenstår bare resten! Kanting og quilting! Skal hjelpe deg så godt jeg kan jeg! Skal ha med meg litt kort på jobben idag, håper på litt salg de neste dagene! Kos dere!

Mats Bettum sa...

Staakar Atle. Haha. Skikkelig prikkete:P

Mats

Agnetha sa...

Så flott det lappeteppet ble Line:)

Stakkars Atle da, men godt han er på bedringens veg