onsdag 29. april 2009

Konfirmantkort - bestillingkort

I kveld har jeg hatt hyggelig besøk av Anita og har hatt en kjempekoselig kveld. Jeg hadde et par bestillingskort som jeg måtte lage for noen på jobben.

Det første er til en konfirmant som spiller håndball. Navnet er skreve med sjablonger (lenge siden sist jeg brukte dem...)

Inni kortet er det plass til penger i en liten konvolutt som jeg brettet og skjærte til.


Kort nummer to er også et konfirmantkort - denne gangen til en bueskytter. Bueskytteren er selvlaget og deretter kuttet ut på Craft ROBO'n min - rimelig fornøyd med resultatet (tror jeg skal sette på noen små bling i venstre side...)

Inni kortet er det også her en liten konvolutt. Teksten er en av Word-artene jeg har laget tidligere, her med litt stempelsverte på kanten.


Vi kranglet litt med PC'n her idag også, og mann måtte innstallere programvaren til ROBO'n på nytt, og på den tiden ble dette kortet til... Fant mønsterarket i en bunke med mønsterark som det er LENGE siden jeg hadde sett i, og synes bare det var så nydelig!

Inni dette kortet ble det veldig enkelt...


Deilig å endelig lage litt kort igjen, var en liten stund siden sist nå. Spisebordet er nå fullt av kortutstyr igjen, og der blir det nok liggende til over helgen, og får jeg litt tid ledig (skal på loppemarked fredag kveld, hele lørdag og hele søndag...) så er muligheten stor for at det dukker opp nye kort her.

2 kommentarer:

Agnetha sa...

Flotte kort du har laget i kveld Line:) Skulle gjerne ha vært hos deg, men beinet er litt kranglete ennå. Viser vel at det er litt tid igjen før det er bra

Maya sa...

Kjempeflotte konf.kort,Line!
Bueskytteren var knall stilig!! (Og hvordan i alle dager fikk du til det?!)
Og badet ditt blir sååå lekkert *sukk*
Og rokken,passet så godt på hyllen :)
Ha ei flotters laaanghelg!
Go`klem fra Maya :)