tirsdag 14. april 2009

Lappeteppe

Da var jeg en raskt tur innom (på mine tilmålte 20 minutter - mannen jobber med saken), idag kommer det et bilde av det håndsydde lappeteppet mitt. Det er nå ferdig til videre montering. Så ANITA jeg roper på deg - "hva skal jeg gjøre nå....?" Er veldig fornøyd, og det er SÅ gøy! Deilig å ha noe annet enn strikking, hekling, brodering.... å gjøre foran tv'n.
Her har vi ellers hatt en fredelig påske. Etter at mann og barn var på hytta på fjellet i første del (men jeg jobbet), har bi brukt resten av ferien til avslapning og til han her...


Det var nemlig en som hadde 3 prikker da de kom fra fjellet onsdag i forrige uke, og deretter skjøt vannkoppene fart. Det var i grunn helt greit! Deilig å være ferdig med det, og jo mindre de er, jo letter får de det (trodde jeg...). Minsten er som dere kan se FULL over hele kroppen, så det har blitt endel netter med dårlig nattesøvn, men søt er han med sitt våte krøllete hår (heldigvis fremdeles noen krøller når det er vått). Nå er han imidlertid snart på beina igjen - selv om han selv synes han skal ha alle fordelene med fremdeles å være syk (prikkene er jo der!). Idag har han kost seg hos bestemor og bestefar (TUSEN TAKK) og det skal han i morgen også.
Siden jeg er ferdig med lappeteppe, MÅTTE jeg jo bare starte med et nytt lappeprosjekt. Denne gangen tror jeg det skal bli en sommerduk til hagebordet.

Synes disse stoffene var så søte, spesielt det rødprikkete og det med jordbær. Fortsettelse følger...

Nå avsutter jeg for idag, FØR maskinen avslutter FOR MEG.

4 kommentarer:

Anita sa...

Heia! Blir skikkelig imponert her jeg. sååå stort og så fint! Ja nå er gjenstår bare resten! Kanting og quilting! Skal hjelpe deg så godt jeg kan jeg! Skal ha med meg litt kort på jobben idag, håper på litt salg de neste dagene! Kos dere!

Mats Bettum sa...

Staakar Atle. Haha. Skikkelig prikkete:P

Mats

Agnetha sa...

Så flott det lappeteppet ble Line:)

Stakkars Atle da, men godt han er på bedringens veg

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品