tirsdag 28. april 2009

Minne om farmor

I påsken døde min onkel etter å ha vært syk en god stund. Det er jo bestandig trist når slikt skjer, men for ham var det det beste. Det livet han hadde nå var ikke et godt liv lenger. Siden tante og onkel ikke fikk noen barn, er det min pappa som arvet endel av ham. I den forbindelse har vi de siste dagene ryddet i huset hans, og da var jeg så heldig å finne denne gamle rokken på loftet. Rokken har tilhørt min farmor som døde da jeg var bare noen år.


Siden vi bygget om huset for 7-8 år siden, har jeg hatt en hylle i trappa opp til 2. etg som bare har ventet på de rette pyntegjenstandene - og her var den....


Et nærbilde (en del som har gått i stykker som har blitt ordnet litt halvveis av min farfar, men med litt beis og maling skal det nok bli bra etterhvert).

Det er bare så stilig - du ser virkelig at den er godt brukt!

Og se på fotbrettet - det er virkelig slitt etter MANGE timers bruk.

Litt spindelvev, men det skal tørkes bort ved neste vask...
Ellers har har jeg et par bestillingskort liggende (konfirmanter). Jeg hadde planlagt å gjøre noe med det idag, men tiden gikk helt fra meg, så det får bli i morgen i stedet. Hadde laget noen konfirmantkort her tidliger, men svupp så var det vekk da jeg tok med kortboksen på jobb - og det er jo gøy at det er noen som liker dem.
Kommer sterkere tilbake med papirhobby!

3 kommentarer:

Anette sa...

Denne var flott!! Passet perfekt på hylla di jo!
Kjekt med et slikt minne ;)

Anita sa...

Det ble perfekt Line! KOppestellet passet Ane perfekt! hun servere kaffe og te med melk HELE tiden! Velte er såå masse bedre og skal nok kanskje på skolen i morgen. Selv om han ikke vil for han syns han ser sååååå teit ut med alle prikkene! En god trøst at Inge også har prikker:0) Ane er i bh idag, eneste dagen denne uken, men... Har tatt med en boks med masse fine kort, syns jeg, på jobben, men har ikke solgt noen. Syns det er litt rart??!! har dere store planer i 1.mai helgen eller?? Vet ikke ennå vi, kanskje hytta, men.. Ha det bra! Klem!

Agnetha sa...

Så moro å få arvet slike klenodier og den kom jo til sin rett på hylla i trappa hos deg:)