onsdag 22. april 2009

Så hyggelig å bli satt pris på!

Jeg har nemlig vært så heldig å få en Award av Anette, og det er jo SÅ hyggelig at noen setter pris på de skribleriene og bildene jeg legger ut her. Kjempesøt var den også.


Ellers har det vært full fart denne uka. Mellomste har blitt smittet av minstemann med vannkopper, så han har vært syk siden mandag kveld. Pappan har vært hjemme i et par dager, så i morgen er det min tur. Fredag har jeg heldigvis fri.

Godt at de blir ferdige med det (eldstemann har hatt det), er jo ikke noe særlig å få som voksen.

Ellers har jeg en begynnende senebetennelse i skulderen, og får derfor ikke gjort en eneste hobbyting!!!! (les KRISE). Tirsdag satt jeg meg ned i sofan og så Mamma Mia (for jeg er nemlig en av de som IKKE fikk somla seg på kino). Dette hadde min svigermor fått med seg, og jeg fikk den til jul - så takk Reidun - endelig fikk jeg også sett den. Flott film!

Trampoline ble lovet ungene i vinter, og den ble innkjøpt tidliger i uka. Så nå hoppes det for fullt av i alle fall 2 (3. mann er litt vel slapp... men han har prøvd den).

Til helgen håper jeg på fint vær og raking i hagen.. tror jeg...

2 kommentarer:

Anette sa...

Her har vi også hatt vannkopper nettopp. Alle lå syke utenom meg :) Og jeg kan skrive under på at det er verre å få vannkoppene når en er voksen... mannen min var nemlig ganske syk her for en måned siden :) Jeg lo av ham stakkars, men han var ikke noe god :(

Jeg syns også at awarden var kjempesøt, og du fortjener virkelig masse awarder! Det er veldig kjekt å lese nye innlegg i bloggen din, og se alle de flotte bildene du legger ut :) Fortsett med det!!

STOR klem - og kos deg hjemme med sykt barn (bare synn at du ikke kan lage noe.... håper du blir raskt bedre!!)

Agnetha sa...

Like greit at de får vannkoppene nå istedet som voksne. Hørtes ikke noe godt ut det med senebetennelese. Så masse god bedring*klem* Går selv hjemme om dagen, men det er pga beinet. Skal ta det med ro, men jeg må innrømme at jeg har vært ute i hagen og holdt på. Vi har nemlig prosjekt på gang som vi veldig gjerne vil bli ferdig med i år:)