lørdag 2. mai 2009

Noen sjanser må man jo ta

Jada jeg vet vi bare så vidt er kommet til mai, men noen sjanser må man jo ta her i livet. I år bestemte jeg meg for å ikke planter stemor i potten på trappa førs, for så og flytte og plante nytt. Siden naboen har konfirmasjon i morgen - har jeg likegodt plantet IDAG!

Hvite surfina har blitt min favoritt på trappa. De blir så kraftige og fine utover sommeren, og passer til alt det hvite vi har på huset (resten er grågrønt).

Så slik ser mine potter ut akkurat nå - DEILIG det er SOMMER!!!


Flotte ikke sant?


Ellers går helgen med til loppemarked for speider'n til eldstemann. Var vel ikke akkurat det jeg hadde drømt om når det var langhelg, men det går jo til en kjempegod sak - barna våre. Det er jo utrolig flotte frivillige voksne i speidern, så dette er en LITEN pris å betale for oss voksne (egentlig synes jeg det er litt morro også jeg da...).
Ha en fortsatt fin dag!

6 kommentarer:

Anita sa...

Ja gjett om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Driver og blogger gevinsten nå!!!!

Anita sa...

Kjempefint, selv om du tar sjanser;0) Får dekke de lett til hvis det er fare for frost! Fant ikke no bokhylle idag men skal kikke fort innom i morgen etter jobb:0) Du kan jo myse litt, kanskje?? En dobbel furubokhylle!! Kos dere! kleM!

Anita sa...

Sjekk bloggen til Aina(Fagerheim) Hun har kjempefin vindusfolie på badet sitt!!

Anita sa...

Fagerheim i linklista mi :}

Elins Altmuligblogg sa...

Åå.. så koselig med blomster.. Må plante litt jeg og denne uka.. Får se hvilken dag det blir.
De ser så fine ut de hvite du har i krukkene dine ;o)

Aina sa...

Takk for besøket og koselig komentar.
Den vindusfolien er veldig grei og fin ja og de har flere å velge i. Kjekt å kunne inspirere hverandre og tipse hverandre på nettet.
Flotte kort du lager, har ganske nylig lagd meg hobbyblogg, har oppdaget scrappingens gleder jeg også;0)
Klem fra Aina.