mandag 14. juli 2008

Tidlig krøkes som god....

Da kommer en liten oppdatering fra de siste to dagene. Her har det vært arbeidsdager... Ikke bare for oss voksne, men barna må jo hjelpe til - og jo tidligere de lærer seg å jobbe jo bedre er det jo *ler.

Gårsdagen var det pussing av barnebord og reparasjon av stol som stod på tapetet. Eldstemann tok seg av pussejobbe,


mens yngstemann fikk lov å hjelpe pappa med å lime og skru sammen den ene stolen som skulle pusses opp.


Idag har vi vært å kjøpt maling, og da var det mange ivringe hender. Kjempestas synes minstemann på 2 1/2 at det var - når han fikk utdelt egen malepensel og fikk lov til å male. De må jo begynne tidlig hvis de skal bli skikkelig mannfolk! *ler

Eldstemann hadde også en kamerat på besøk - som fikk forsøke seg. Det ble litt maling på hans klær også, men mamma'n får heller sende en regning hvis det ikke går av i vask :-).

Gøy hadde de det i alle fall...


Det ble litt maling på minstemann også, men synes ikke det var så ille til en 2 åring å være. Litt på kortbuksa og litt BAK på ryggen (utrolig hvordan de klarer det).


Nå er bord og stoler ferdige - med to strøk maling. I morgen skal de på plass på rommet til minstemann, og han gleder seg til at mamma og pappa skal sitte der og tegne sammen med ham. *ler. Vet ikke helt hvor han har fått det fra!

Ellers har det vært en dag hvor mor også har fått gjort en hel masse i hagen - bl.a har hekkene blitt klipt, og her er et bilde at eldste og yngstemann som har dekket seg med avklippet fra hekken.2 kasser med jordbær har også blitt til jordbær syltetøy, plassert i fryseren for vintern. Det er så godt å ta opp rørt jordbærsyltetøy til f.eks. vaflene :-). En stor bolle står også ferdig renset klar for fløtemelk og sukker i morgen.

I kveld kom nabo'n over og sa at morelltreet var fullt med moreller og det var bare å forsyne seg, og da var ikke jeg sen! Blir nok noen vonde mager i dagene fremover - for hva er vel bedre enn deilige store kjøttmoreller - mmmmmmmm

Så da er det vel ikke annet å si enn - NYT SOMMEREN!

Ingen kommentarer: