fredag 11. juli 2008

En liten luring og pappas hobby

Idag har det vært en rolig dag i heimen. Mannen måtte en tur på jobb, og vi andre har bare vært hjemme for det meste. I kveld har vi klipt plenene (som var kjempelang - har nå hatt gressklipperen på verksted i 2 måneder!!!! - og den er fremdeles ikke kommet tilbake). Minstemann var ute sammen med pappa, og plutselig var han vekk. Han pleier ALDRI å gå ut av hagen, så da var det bare å lete. Og her fant jeg ham - med et stort glis rundt munnen - i bilen som pappa holder på å restaurere


Blir ikke så mye hobbylering om dagen - er liksom ikke helt årstiden for det, men jeg kommer sterkere tilbake...

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ser ut som dere nyter sommeren, men så er jo heller ikke det vanskelig på et sted som Nøtterøy.
Jeg har hatt alle mine barndoms sommere på Tjøme på vårt sommersted, det er bare vakkert der nede.
Kos dere videre :)

Elisabeth sa...

Hei igjen :)
Ang haresvansen så byttet jeg den til meg på et plantebyttemøte, men så vidt jeg skjønte så var den enkel å ta frø fra å så. Så fort den er avblomstret så skal jeg prøve å ta frø fra min, da kan du jo få noen frø av meg ;)

Anita sa...

Hei!! Gjentar gjerne øyturen vi!!! Vi prøvde forresten og ringe dere med en gang dere hadde kjørt, hadde STORE problemer med og få startet båten, men det gikk til slutt:o)
Så bra at dere fikk dere en tur dagen etter også, og med is tom:o)
Idag syr jeg badetelt og koser meg med litt av shopping funnene fra torsdag og fredag! Ble litt, men ikke så mye! Kos dere videre, så snakkes vi!!