torsdag 10. juli 2008

Strand og båtliv

Da har vi hatt nok en herlig sommerdag her på Nøtterøy. Igjen var båten igang, og her står minstemann og skuer utover idet vi kjører utover til øya. Kjempestas med båt! Turen gikk idag ut på Ramsholmen - hvor vi besøkte noen naboer som har slått seg til der i ferien (med telt).


Øya ligger ikke langt fra Fulgehuk fyr (som kan leies til overnatting). Bildet av fyret er tatt idet skyene holder på å komme innover... Som man kan se var det også litt vind idag, og det ble en våt fornøyelse hjemover for han som styrte båten og som stod å kikket over vinduene.
Vi hadde i alle fall en kjempehyggelig dag - og scrappedama Line kom frem da kamera kom frem. Stranda var full av stener og tang, og det kan jo bli en super bakgrunn til en album-side. Synes bilde ble tøft med bare den nederste delen i fokus... akkurat slik jeg ønsket det.

Rett før vi skulle sette kursen hjemover igjen - kom ISBÅTEN - og gjett om det var stas for ungene. Er ikke galt det å kunne kjøpe IS på en øy midt i havgapet.
Så nok en flott dag - hvor mor har holdt toppen på - og dermed IKKE er mer solbrent enn i går (det gikk forresten bra - har ikke hatt noe vondt). Verre er det med eldstemann som dessverre også ble brent på ryggen igår (han var jo i vannet før vi fikk smørt ryggen), og ikke har hatt det helt godt idag. Dårlig samvittighet hos mor - JA!

1 kommentar:

elina sa...

Hei hei. Titter innom for å hilse på. Kjempeflott blogg med masse herlige bilder. Ha en fin dag.