søndag 20. juli 2008

Slik har helgen vært

Her kommer en liten oppdatering fra helgen. Fredag hadde vi som tidligere nevnt bursdag her i huset. Eldstemann ble 9 år og fikk elektrisk gitar til STOR JUBEL! (Han har ønsket seg det i 2 år, og har spilt på pappa's i 1/2 - så interessen er der...) Vi hadde et kjempehyggelig bursdagsfeiren, selv om det ikke var så mange som vi vanligvis er - denne gangen var det endel som var bortreist på ferie.

Lørdag hadde vi besøk av kjempekoslige venner med barn på akkurat samme alder som våre. Barna her gikk hele dagen og gledet seg - og besøket ble like vellykket som de og vi regnet med. Det ble en MEGET SEN kveld (og det var ikke vanskelig å legge dem i kveld). Eldstemann fikk også ha ei på overnatting - og det er jo kjempestas!

Idag har jeg vært på kino med de to største (eldstemann fikk velge hvem han ville ha med på kino, og siden han er med pappa i garasjen og skrur/pusser bil nesten hver kveld ville han ha med mamma - så det ikke ble så urettferdig!). Filmen var Kung Fu Panda - og de storkoste seg.

Ettermiddagen gikk med til besøk hos mamma og pappa - og det var kjempekoselig. Ungene oppførste seg også kjempebra (ikke alltid like stille med 3 gutter - hvor eldstemann begynner å synes det er kjedelig å reise på besøk).

Kvelden har jeg brukt til å surfe litt på nettet etter freebie til digiatal scrapping - det finnes jo så utrolig mye fint der ute - helt gratis!

Det har det vært en kjempehyggelig helg!

1 kommentar:

Anita sa...

Koselig kveld ja!! Håper vi sees på vannet en dag nå som sommeren kommer:o) God natt!