lørdag 5. juli 2008

Boble-treff i Fredrikstad

Idag har vi hatt en hyggelig tur til Fredrikstad på Boble-Treff! Slik er det når man har en mann som er "hekta" på VW-Boble og som selv for tiden holder på å pusse opp en VW Karmann Ghia.

Det er bare to barn hjemme i helgen da mellomste er med mormor og bestefar på hytta på fjellet, og helt sikkert storkoser seg - full oppmerksomhet - det er godt det for en som er midt mellom....

Her er de to andre når de venter på ferja fra Horten til Moss...
Minstemann syntes det var kjempegøy å kaste steiner mot vannet (han rakk jo ikke så langt da *ler :-) men der gjorde ikke noe). Her kan du se bilen minstemann falt for - det kunne jo ikke bli noe annet - når man er 2 1/2 år er det traktorer, gravmaskine og BRANNBILER som gjelder *ler Se så stolt han er der han poserer foran bilen (foreviget med mobilen).
Etter treffet reiste vi inn til Fredrikstad, og spiste nede langs elva (flaut å si det, men jeg har faktisk aldri vært der før...). Langs bryggekanten stod det også noen stoler som podene måtte prøve.

Ellers er jeg ferdig med albumet til brudeparet som jeg tok bilder av for 2 uker siden. De skal få det i morgen (sammen med bildene på en DVD). Jeg er kjempespent (søstra til bruden har sett dem og hun var i alle fall fornøyd - det var hun som spurte meg).
Egentlig burde jeg vært ute å tatt bilder av solnedgangen i kveld - den var bare helt nydelig - men det var sofa'n også...
1 kommentar:

Mats Bettum sa...

Hørtes ut som en hyggelig dag!

Snakkes i morgen :) (EHM, idag..)