onsdag 9. juli 2008

En perfekt dag

Idag har vi hatt en aldeles nydelig dag på Nøtterøy. Sola har skint fra skyfri himmel hele dagen, og temperaturen har vært på godt over 20 grader. Så vi bestemte oss raskt i morres - at idag skulle vi på vannet. Så kom det en HYGGELIG MELDING fra venner, om å møtes på øya - og selvsagt ville vi det. Så med et ekstra barn, bilen full av svømmevester, tepper, håndkler og mat dro vi (fra alt rotet hjemme - det kan ryddes en dag det er regnvær *ler*) ut med båten.

Dagen ble like herlig som vi håpet, med kjempehyggelig selskap! Ungene har storkost seg hele dagen, og vi var ikke hjemme igjen før kl. nærmet seg seks. En perfekt dag!

Nå har mellomste overnattingsgjest for første gang. Det kan jo bli spennende å se hvor sent det blir før de sovner, det er i alle fall ikke stille nå *ler*.

Mor har bare blitt LITT RØD på ryggen, men noe småtteri må man jo regne med på en ellers så perfekt dag.

1 kommentar:

Hilde sa...

Hørtes ut som en hyggelig tur ja..Og rød, vel det skal man vel være på sommeren, skal man ikke?? Jeg er iallefall blitt litt rød i dag, etter at vi tok med ungene og var på strand-kanten ved Mjøsa i flere timer...Ungene plasket i vannet mens mor og far satt i sola og ble stekt, hehe...