torsdag 21. januar 2010

Donald og ryddemodus

Det blir ikke noe innlegg med kort og hobby idag (i alle fall ikke min hobby), men et ryddeprosjekt.

Forrige helg var jeg så fornøyd med meg selv da jeg fikk ryddet klesskapet mitt. Masse som blir sendt bort og jeg slipper å ergre meg over et fullt skap.

Ikke nok med det ryddeprosjektet, men idag har jeg jammet gjennomført et til. Dette er et prosjekt som ble startet for sikkert 2 år siden (i alle fall kjøpte jeg inn et par permer), for så å skulle gjennomføres for ett år siden (da jeg kjøpte tre permer til....).

Igår fikk jeg gutta til å samle sammen ALLE Donald bladene de hadde (de som normalt dekker hele gulvet til eldstemann mellom hver gang vi vasker) og bære de ned til meg.

Idag etter middag satte jeg igang med å sortere etter årstall og nummer, og satte inn i de 5 tidligere innkjøpte permene - SE SÅ FINT!!!


Men siden Donald er det store å lese for de to eldste her i familien - har vi ikke bare ett - og de 5 permene som jeg hadde kjøpt inn - ble fort fulle!

Heldigvis var jeg så heldig at de på den lokale butikken hadde 3 til (jeg ba dem skaffe fler), for så mange blader krever mange permer.


7 permer ble det i alt + at vi allerede har begynt å sette bladene for 2010 - rett inn i perm når de dumper ned i postkassa.


Jeg er bare SÅ fornøyd!!!! Gjett om jeg gleder meg til neste romrydding - UTEN BLADER som dekker hele gulvet.

Siden jeg har fri i morgen, lurer jeg på hvilket ryddeprosjekt jeg da skal begynne på? Men kjenner jeg meg selv rett - frister det nok mer å lage noen kort!

Helgen her skal tilbringes med å slappe av, kose oss sammen samt en filmkveld for mellomste i morgen kveld (han har invitert 4 gutter til film, popcorn og brus). Ønsker dere alle en flott helg med eller uten ryddeprosjekter!

3 kommentarer:

May Britt sa...

Hei Line!!

Imponert over ryddemanien din, du er flink.
God helg til deg og.

May Britt

Anette sa...

WOW sååååå flink du har vært! Og sååå utrolig mange blader :) De blir bedre tatt vare på i en perm, enn liggende på gulvet ;)

Ønsker deg en strålende flott helg ;)

Pia sa...

Gud, så imponert jeg ble nå! Her ligger alt slengt....
Ha en flotters dag!