søndag 10. januar 2010

Bruk av alle kuldegradene og bursdag

En fin ting med å være hjemme og ha god tid på morgenen er at man da kan nyte frokost mens man ser på f.eks. God Morgen Norge. Denne fredagen var det nettopp det jeg gjorde, og fikk igjen tipset om islykt (har tenkt mange ganger at jeg skulle ha laget en, men...). Jeg satte dermed i gang med det samme.Den første lykten var ferdig lørdag - fylt med rester av julen granbar og tørkede roser. Ikke helt vellykket - da isen ble litt gromsete av disse rosene.Jeg satte dermed igang med en til som var ferdig idag. I denne ble JULAFTENS blomster (som har stått helt til NÅ!!!!) puttet oppi. Denne ble helt klar og bare SÅ FIN!Skulle hatt et bedre bilde til dere av lyktene i mørket, men orker ikke etter en lang bursdags-dag. Her er i alle fall et forsøk (med blits)....og et uten blits (og uten stativ). Men der får i alle fall en følelse av hvor fint det ble.Ellers har helgen gått med til bursdager. Fredag var det storebroren min som hadde bursdag, samtidig som mellomste var i bursdag hos en kamerat. Lørdag var minstemann i bursdag hos sin kamerat, og idag (på dagen hans) har vi feiret minstemann som nå er 4 år!

Jeg synes bare dette bilde er så fint av ham, for det "viser" standardsvaret hans så godt - og hvordan han da ofte tar seg til hodet - JEG VET DET....


Bursdagskake - skulle være fotballkake. Jeg hadde lovet at vi skulle ha "sånn som sprutet", men hadde glemt å kjøpe det. Da er det ingen ting som er bedre enn å ha bursdag rett etter nyttårsaften - et stjerneskudd gjør jo akkurat samme nytta.

4 kommentarer:

Elins Altmuligblogg sa...

Yess... i morgen blir det islykter her og.. Så innmari kult da å sette ute på trappa.
Og gratulerer med guttens bursdag ;o) En riktig gutte kake han fikk og ser jeg :D Kult...

Elin ;o)

Elisabeth sa...

Så stilig!! Jeg så på God morgen Norge jeg også, og skal lage slike islykter til helgen. Da har nemlig mine 2 barn bursdag ;)

Grattis med din prins :)

Irene sa...

Jeg har aldri laget slike lyslykter, men det burde jeg jo -- det ser kjempeflott ut!!!

Pia sa...

Imponerende kake! Og en nydelig gutt!