fredag 13. mars 2009

Turn ringer - LO

Denne skulle jeg vel lagt ut for lenge siden. Siden ble laget til forumet Glitter & Stas - hvor jeg laget en LO med mange bilder og sterke farger. Jeg beskrev fremgangsmåte og hvordan jeg tenker når jeg lager en LO med mange bilder. Her er det ferdige resultatet. Bildene er fra nyttårsaften hos noen venner, hvor mellomste forelsket seg helt i turnringene...

Ellers har jeg endelig hatt en ETTERLENGTET FRIDAG!!!! Lenge siden sist jeg hadde fri og det ikke var noe jeg måtte gjøre. Dagen idag startet med levering av unger i barnehage og på skole, før turen gikk hjem for å bake en kake til klassen til førsteklassingen. Kaken ble servert VARM ute i skogen kl. 1030 til STOR JULBEL fra klassen. Hyggelig å kunne gjøre slikt en gang i blandt.

Etter dette har jeg handlet DO til det ny badet vårt. Vi har valgt å ikke ha do som henger på veggen, men jeg ville ikke ha slik med synlige rør under....


Så som dere kan se er rørene helt skjult og dermed MYE enklere å rengjøre...


Må også få skryte litt av mannen min dag. Bak do har vi nemlig laget en "kasse", og som man kan se har han målt til HELT KORREKT i forhold til reisverk, plater, gips, fliselim og tykkelsen på flisa.

Håper dere alle får en strålende og avslappende helg. Her skal det vel gjøres litt på badet, men ellers er det ingen store planer - og DET ER GODT!

1 kommentar:

Anita sa...

Sååååå bra at du fant en do!! Mangler bare resten nå så er dere ferdig!!!! Kjenner igjen de turnringene! Her er alle barna i seng og Joh. er i Oslo på Kickoff så jeg koser meg helt alene med rødvin og blogg! Skal snart parkere pc'n for idag nå! Kanskje lese litt! Ha en strålende helg! klem!