mandag 30. mars 2009

Jeg har hatt besøk...

av denne nydelige krabaten! Siden mellomste er syk (og jeg heldigvis hadde fri), var jeg hjemme da dette nydelige ekornet dukket opp på terassen. Jeg har matet fuglene i hele vinter med solsikkefrø, og terassen under fuglemateren er full av frø, og hit komme han... Han var jo bare så nydelig der han satt - holdt med begge "hendene" på kjernene.

eller her hvor han passer godt på maten med den ene "hånden"...

etter å ha hatt en runde rundt søylene på terassen.

Endel av bildene tok jeg gjennom terassedøra, men etter at jeg hadde fått noen og han virket så rolig tok jeg sjansen og gikk ut, og han brydde seg ikke om det heller...
Fikk testet ut litt halvautomatiske innstillinger med kamera også. Ikke alle bildene ble like bra, men det er jo ikke lett å holde helt i ro (uten stativ) når man har ekstra zoom-linse på...

Her passer han godt på det han har samlet...
og tunga var jo SÅ SØT der den tittet litt frem....


Her sitter han forøvrig på blomsterbordet mitt, som om ikke lenge (håper jeg) skal fylles med blomster og gode dufter!

5 kommentarer:

Ingerid sa...

Så herlige bilder av søt liten fyr!!

Anita sa...

Så vakker liten venn! Håper dine små har det bedre nå?? Har startet på en heklet kjole til Ane idag, så koselig håndarbeid, spørs hvordan den blir, men kos å holde på!! Nå lager Amalie og ei venninne kort og koser seg og jeg skal hekle bittelitt til før middag! Ha en flott ettermiddag!

Elins Altmulig blog sa...

Nææææ.. guri meg så søt han var da.. Og så rolig at han lot deg ta så mange bilder av han.
Tunsen takk for alle de koselige kommentarene på bloggen min. Du er så flink til å gjøre det *klem*

pia iris sa...

herlighet så nusselig

Anita sa...

Så kjedelig da, håper du koser deg litt i sola for det:0) Jeg måtte inn og puste litt, ble veldig varmt der ute! Hekler kjole for harde livet OG koker ertestuing;0) Blir kjøttkaker og ertestuing her idag! SÅÅÅÅÅ lenge siden sist! Nå skal jeg snart hente Amalie, hun skal på turn, og senere er det de to andre som skal hentes:0) Kos deg, så sees vi kanskje i morgen!