søndag 22. mars 2009

Kortkurs...

Endelig kommer noen bilder fra kortkurset jeg var på på torsdag. Jeg viste ikke noe om hva vi skulle lage, så det var spennende. For meg ble det en helt ny måte å lage kort på og med farger jeg nesten aldri bruker - i alle fall ikke de sammensetningen. Gøy var det, og nyttige tips og ta med seg.

Det første vi laget var en veske til å ha kveldens kortproduksjon i....

Et "M-kort" med hjerter. Dvs at kortet var brettet ned i midten slik at det fra siden så ut som en M. Kjempestilig kort synes jeg. Gøy og lage også, og jeg er sikker på at det blir flere kort med denne brettingen fremover...

Kort to - enkelt kort med tag og bånd knyttet rundt tag-lommen. Fikk også med meg noen tips for hvordan man kan spare litt på båndet (tror ikke det er noe problem her i gården - her spares det i hovedsak i kassa *ler).

Kort 3 var også et enkelt tag-kort.

Kort 4 enklet kort i sort og hvitt...


Kort fem er dobbelt med brett øverst. I den hvite sirkelen er det plass til mottagers navn eller en annen tekst.

Og til slutt et kort som jeg laget fredag før middag (middagen ble nemlig spist ute på pizzaresturant, og da var det jo litt ledig tid før mann kom fra jobb).

Igår var det fotball som var på planen. Inge skulle spille sin første turnering! Han hadde gledet seg i en uke, for de skulle jo få drakter!!! Her er bilde av en svett og meget fornøyd gutt etter at turneringen er avsluttet. DETTE VAR GØY!

2 kommentarer:

Anette sa...

Kjempestilige kort Line! Det var ganske uvante farger for meg også, men resultatet ble jo veldig bra! Og sååå mange som dere fikk laget!

Likte godt bildet ditt til slutt her!! Han så veldig varm ut :) hihi ;)

Anita sa...

Sååå masse fine kort!! Har kikket på de hos Annette også!! Nå skal jeg lage glasur til sjokoladekaken!! Kos deg masse! Snakkes snart!! klem!