tirsdag 17. februar 2009

Superhelter - digital LO

Har nå kommet igang med å bruke Photoshop Elements som jeg fikk av guttanen mine til jul. Det er bare kjempegøy, og i kveld har jeg laget en siden etter en skisse på DinHobby sitt forum.

Det er helt klart at det kommer flere av denne typen her hos meg. Flott måte å få laget scrappesider til noen av bildene mine, samtidig som at jeg kan kombinere dem med vanlige scrappesider.
Jeg har valgt å lage sidene i A4 liggende format - da dette er en greit størrelse og lage album av. Siden jeg har Bind-it-all maskinen, er planen å lage "egne album" eller rett og slett å sette dem inn i vanlige permer med plastlommer... Vi får se hva det blir til på sikt. For tiden blir de bare lagret på maskinen her.
Ellers har jeg vinterferie, og det er kjempegodt! Har fått unna masse vask som hadde hopet seg litt opp siste uke før ferien (nå er det strakst TOMT!). Planen var å reise på fjellet/hytta i morgen, men minstemann har vært syk siden søndag med ganske høy feber og hosting. Derfor måtte vi dessverre forandre planene. I morgen er derfor planene at de to eldste skal være med pappa'n å kjøre slalom for første gang! De gleder seg stort (så for vi se hvor gøy det var når de kommer hjem slitne i bena).
Det har blitt lite med hobbylering så langt i ferien, da jeg stort sett har hatt minstemann på fanget. Koselig det, men det kan bli litt i overkant når de er syke.
Ha en flott ferie dersom DU har ferie nå, eller dersom det er din tur neste uke...

5 kommentarer:

Maya sa...

Stilig LO!!
Jeg har akkurat fått meg photoshop,og så vidt begynt å se på det,men forstod ikke så mye *fnis*
Får knote litt mer i helga :)
Ha en flotters dag!
Klem fra Maya :)

Scoobie sa...

Knallfin. Og bildet er så flott: elsker måten guttungen har satt på seg brillene

Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Agnetha sa...

For en stilig LO. Guttene dine er bare herlige!