onsdag 11. februar 2009

Lenge siden...

ja for det er det virkelig - siden jeg hadde noen innlegg her. Har liksom fått en vane at den oppdateres flere ganger pr uke, og nå er det over en uke siden sist - Beklager det!

Tiden har bare ikke strukket til, verken til hobbylering eller blogging. Ikke har jeg god tid idag heller, men kommer i alle fall med en liten oppdatering.

Denne uken har IKKE vært noe koselig her i huset. Mandag fikk vår kjære pus - Tobias - den siste sprøyten. Han ble 16 1/2 år, men har den siste tiden ikke vært seg selv. De siste to ukene har han spist dårlig, og det har virket som han slet litt med å puste. Det viste seg at han hadde en stygg bilyd på hjeret - han var rett og slett gammel!

De eldste guttene har vært kjempelei seg, mens minstemann går rundt og sier at Tobias er død, men når kommer han hjem fra doktor'n mamma? Det er vondt når barna har det vondt.

Så over til noe hyggelig. Jeg har vært så heldig å få denne awarden fra Agnetha. TUSEN TAKK!

The award is called 'The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award.
The rules are:
1. Link to the person who gave you the award
2. Nominate 7 more persons
3. Link the nominees and let them know about this award
4. Post the award on your blog

Hvem jeg skal gi den vidrere til, må jeg tenke litt på - se om de jeg tenker på har fått den før og slikt, men så god tid har jeg ikke i kveld, så det får komme en annen dag.

Neste uke derimot - da har jeg bedre tid - skal nemlig ha EN UKE VINTERFERIE - ååååå som jeg gleder meg til litt fri, og til å kose meg med alle guttane mine... (store og små)

4 kommentarer:

pia iris sa...

alltid trist når dyra dør, har vært gjennom det der ja.
blir deilig for dere med ferie tenker jeg.
klem fra meg

Anita sa...

Du!!! Har du fått spm om du vil være foreldre kontakt sammen med meg for 4. trinn?? Til neste år, altså 5. trinn?? Ingen herifra om kommer på foreldre møtet ikveld, men.... Skal vi forsøke med ett treff første eller andre mandag etter vinterferien, med Guldbjørg++++?

Elins Altmulig blog sa...

Trist å høre om pusen..
Vinterferie her også.. og jeg hadde planlagt fri sammen med ungene. :D

Elisabeth sa...

Så trist å høre om katten, men den har hvertfall hatt et langt og godt katteliv. Også håper jeg at dere alle får en lang og deilig vinterferieuke med masse kos.