onsdag 4. februar 2009

Det 6. bildet i den 6. mappa

Siden jeg har fått denne utfordringen før (og ikke har overført bilder til backup siden sist), måtte jeg være litl kreativ. Jeg hoppet derfor over mappene som mann min har med bilbilder. Så her er altså det 6. bildet i den 6. mappa - som jeg har tatt siden forrige backup...

Da var vi tilbake til jueforberedelser - og pepperkakebaking.

Når man driver med scrapping, blir man jo litt gal, og bilder blir ikke tatt på samme måte som tidligere. Det er mange bilder av detaljer, som forteller hele historene om hva og hvordan ting foregikk. Dette synes jeg er et nydelig bilde - av 1. klassingen som forsiktig legger på plass non-stop på pepperkakestjerna si.

4 kommentarer:

Anita sa...

Nå er vottene en kjapp tur i vaskemaskinen så da var det i mål og AMalie sine er begynt på! Skikkelig kose dag for meg, begynner på sjokoladekaken senere:0} Fikk kjøpt 3 stempel og en pakke med ark! Nå kommer AMalie her i party habbiten, for godkjenning;0) Det er bare en kul t-skjorte med belte ilivet og strømpebukse med leggvarmere utenpå altså! Ingen store greier! Kult *ler*! Stakkars Roy, du får lage litt god mat til han da underveis:0) Kos dere masse i helgen så snakkes vi!

Agnetha sa...

For et herlig bilde Line!

I bloggen min ligger det en award til deg:)

Lillian sa...

Heldige du, som får blomster!! Du har vel gjort deg fortjent til dem, tenker jeg :-). Lenge siden jeg har vært her nå, og jammen var det mye flott... Blomstene var nydelige - stitchery-prosjektet ditt er digg, bilen lekker (særlig fargen, da) og pepperkakepyntingen flott... MEn aller best likte jeg punkt nummer fem i ting vi ikke trenger å vite - DET er riktig holdning, og den akter jeg å "kopiere".. :-)
Ha en strålende kveld/natt!
KLem!
PS, stempler er på vei, men jeg var litt sen å sende dem... *flau*

Anette sa...

Stilig bilde!!