søndag 28. desember 2008

Jippi!!!!

Se hva jeg fikk til jul av den snille mannen min (*STOOOORT SMIL). Så nå etter noen dager med full fart er jeg igang med å lese. Boka inneholder gode tips til digitalfotografering, samt forklaring på Photoshop på norsk. Her er det MANGE gode tips å ta med seg, og jeg gleder meg til å sette meg ned men bilder og redigere dem. (Skal kjøpe oppgradering til 7.0 - da ha ikke fikk tak i det i butikkene her i byen).Her er også et bilde fra stua. Barnas julestrøper henger på peisen, og jeg synes de er så dekorative, så når de har hatt dem nede - henger mor dem opp igjen (*ler).


På hylla sitter ogsp Tildanissen som Inge (6 år) laget på juleverkstedet. Jeg fortalte ham helt klart at DEN ønsket MAMMA seg! Synes den er SÅ herlig....

...der den sitter med briller på nesa (*ler)

Ellers har det ikke kommet mye ny julepynt inn i stua er i jula (har endel esker med julepynt fra før - så.... - men denne julesleden synes jeg var så nydelig, og så passet den perfekt inn i samlingen med Hadeland nisser og annet glass julepynt.

Har nå noen avslappende og rolige juledager (etter 5 dager med full fart!). Skal ikke på jobb igjen før 5. januar (skal jobbe hjemme en dag), og det er deilig!
Kommer snart med et innlegg av noen av de flott julekortene jeg har motatt - men ikke idag, for nå skal jeg lese litt mer :-)

4 kommentarer:

Anita sa...

Så fin gave du fikk da!! Eller fin var den vel ikke, men utrolig flott! Tildaen til Inge var så skjønn, med briller og greier! Godt å komme inn etter en tur på Stadion! Mere srtikking og innekos! Vi snakkes!

Lillian sa...

Snill mann du har!!! Spørs om han ikke kommer til å angre, når du blir sittende foran dataen og er totalt helta på redigering... ;-)

Ønsker deg fortsatt fine dager i 2008, og et forrykende kreativt og godt nytt år!
Klem!

Agnetha sa...

For en flott gave du fikk da:) Får få noen tips av deg der! Har kjøpt meg en bok om digital fotografering så får vi se om jeg blir flinkere

CamillaE sa...

Vilken underbar man du har, som ger dig så fina presenter!

Tack för kommentaren på min blogg - you made my day!