torsdag 18. desember 2008

Blånisse

Jul i Blåfjell er det store her i huset om dagen. Alle tre guttane fra 3 - 9 synes det er kjempegøy å se på.

Eldstemann var 2-3 år da det ble sendt sist gang, og den gang strikket mormor blånisselue med ørelapper og knyting under haka. Denne er nå funnet frem og minstemann har blitt den stolte eieren. Blånissevottene i tovet ull er også på plass (også det gave - fra fetter'n)!

Men så var det en midt mellom da - som også ønsket seg blånisselue - men UTEN ørelapper. Da var det jo bare å sette igang og strikke. Passet veldig godt at vi skulle ha "forelesningsdag" på jobben igår - for da er det jo perfekt å strikke :-)

Så dermed ble det både ny blånisselue (UTEN ørelapper) til mellomste, OG tøfler til minstemann (skulle egentlig vært til mellomste, men garnet tovet litt mer enn det som var i oppskriften).


For å få en liten morsom vri på dem har jeg strikket dem motsatt - slik at det er en av hver av de to fargene jeg har strikket blånisselua av. Nå ligger alt på gulvet i gangen for å tørke til i morgen.

Mellomste og eldstemann vil også ha! Så her er det er bare å strikke i vei....
Ellers er jeg så heldig at jeg har startet juleferien idag. DET ER GODT!!! Dagen i morgen skal jeg bruke til en tur til byen for å handle inn de siste gavene, og deretter skal de siste julekortene gjøres ferdig og postes.
Har denne uka mottatt noen NYDELIGE julekort fra noen av damene inne på DinHobby - TUSEN TAKK!!!! (Det kommer noen til dere også - om ikke så alt for lenge...)

4 kommentarer:

Anette sa...

Knallflotte blånisse-strikk!! Stilig med "motsatte" tøfler :)

Agnetha sa...

Så flott det ble. Skjønner godt at de andre ønsker seg det også. Blir en herlig blånissegjeng når alle har fått utstyr

Anita sa...

Fint, ja! Vasker nå skinnet mitt for n't gang jeg! Du er vel ibyen nå og shopper, jeg har akkuart vært på Teie og nå spiser jeg frokost/lunsj før henting! Må visst bytte en bleie her også nå! Kjekt med sånne dager hvor man kan strikke på jobb! Vil gjerne se noen av julekortene du får! Vi snakkes snart! Klem!

Landliv sa...

Det der ser ut til å komme RETT fra Blåfjell, det er sikkert! Vi har fulgt med på seriene opp gjennom årene om rødnisser og blånisser og vært på skuespill og har alle DVD-er, så vi er skikkelig fans her!!

Ønsker deg en fin julehøytid - med eller uten blånisser ;-)