mandag 4. august 2008

Ferie i Sverige og rydding i hobbysaker

Da var det lenge siden siste jeg har oppdatert bloggen. Her har det vært ferie :-) Den siste 1 1/2 uka var vi så heldige å få låne hytta til nabo'n. Hytta lå like utenfor Strømstad, og var ferdige tidligere i år. Helt nytt alt - og med svømmebasseng på terassen!Bedre kunne vi ikke ha det med temperatur på over 30 grader stort sett hver dag. I tillegg til hovedhytta var det også en liten hytte der med ett soverom - der hadde mormor og bestefar tilholdssted, og vi hadde det kjempekoselig alle sammen. Både store og små koste seg, og t.o.m. mormor klarte ikke la vannet været (selv om det er MANGE år siden siste bad) i varmen.Vi hadde lovet de to eldste svømmeføtter og dykkemaske, her er det minstemann som forsøker seg som "froskemann" - men det var tryggest på land.De siste to dagene fikk vi også besøk av bestemor og bestefar, og her koser minstemann og bestemor seg i bassenget.


Han har akkurat lært å "nusse", og her skal han nusse bestemor under badinga.

Vært var jo HELT NYDELIG den siste ferieuka, og det nærmeste vi kom regnvær på dagtid var noen skyer onsdag formiddag (hadde lynt, tordnet og regnt god tidlig på morran), og dette "hjemmelagde" regnværet..En strålende ferie - og dette bilde sier vel ALT!


I dag har mellomste begynt på SFO (da var han også stor), og det til stor glede. Han har storkost seg. I morgen er det atter jobb (det blir hardt - har liksom vent meg til fri nå, og hadde orket ett par uker til...).

Kvelden har jeg brukt til å rydde i scrappe/kortutstyret mitt. har flyttet det fra slagbenken det lå i og over i et skap (skapet skjærer seg helt i fargen der det er plassert, men det er bedre enn at det ligger utover - så får det heller få en annen farge senere, hvis jeg ikke får laget meg hobbyrom da...).

Er i grunnen ganske fornøyd med resultatet


Fremdeles er det endel som ligger utenfor - på vent til å bli sortert og plassert i skapet! Med nytt "system" er det ikke umulig at det blir noen kort eller scrappesider i dagene og ukene som kommer (været er jo meldt så som så - med andre ord hobbyvær!).

2 kommentarer:

Anita sa...

Der var du!! Men nå er du vel på jobb og jeg skal på jobb om en halv time! For en drøm av et sted dere har vært på! Også så heldeig med været!
Flink har du vært og ryddet også, her trengs det sårt rydding i nesten alle skap, men... Nå skal jeg visst bytte en bleie kjenner jeg;o) KOs deg i ettermiddag! Klemmer fra meg!

ScrapKia sa...

Så UNDERBARa badbilder!!
Ni verkar ha haft det underbart i sommar!

~Kicki~
http://blogg.aftonbladet.se/8948/