mandag 25. august 2008

Hus og hage

Denne helgen har vært utrolig nydelig her på østlandet. Med sol og sommervarme. Kortbuker og t-skjorter ble igjen funnet frem og vi har storkost oss. Lørdag begynte den snille mannen min å legge skifter på terassen. Med god hjelp av Atle som her hjelper til med å grunne gulvet før fliselim skulle påføres. Det var kjempegøy!


Og her kommer hellene på plass - skifer - og det blir bare SÅ BRA!!! Gleder meg ordentlig til neste sommer når vi kan nyte resultatet ordentelig med blomster og det hele der...


Ellers vokser og gror det fremdeles i hagen. Drueplanta har en en HAUG MED DRUEKLASER, så nå er det bare og vente og håpe at de rekker å bli modne før høsten kommer. Har fjernet endel blader slik at solen kan gjøre sitt.

Da vi flyttet grillen bort i forbindelse med skifterleggingen, dukket denne herligheten frem. Den syntes vel det var mer spennende å titte inn og se hva som skjer på terassen, enn å se utover hagen.


Etter mye regnvær i det siste, har det vært så som så med hagearbeid - og det synes. Nå må det tas en ordentelig runde, men det ble ikke denne helgen. Skal ha langfri neste helg, så jeg får se hva jeg rekker da - har jo så mange planer....
Ellers hadde jeg noen timer bare for meg selv i helgen. Mann min tok med alle tre guttane for å kjøre fjernstyrte biler (det er fordelen med å ha tre gutter - foreløpig med samme interesse som pappa), og jeg bruke tiden bl.a til å bake noen eplekaker fra eplene i hagen. Det passet bra da svigerforeldre kom på koselig besøk! Resten var beregnet for fryseboksen, men tok like gjerne å sendte det med mann på jobb i dag - og det ble godt mottatt.
Har fremdeles planer om litt hobbylering, men kommer liksom ikke igang :-(


1 kommentar:

Hilde sa...

Du får nok en flott veranda nå ja....
Herlig...