mandag 18. august 2008

Den blideste gutten i gata


Idag har vi hatt den blideste gutten i gata!!!! Første skoledag er jo noe helt spesielt for alle, og her i huset har Inge gledet seg til denne dagen i alle fall i ett år!

Stor var derfor forventningen da han våkent i morres. Kl. 0800 satt han klar i sofan i stua - MED SEKKEN PÅ RYGGEN - og han skulle ikke starte før kl. 1000.

Han fikk nå i seg litt mat, og pakket ned matboks og drikkeflaska selv, og passet på at alt var der det skulle. Ingen ting var det vanskelig å be ham om idag.

Minstemann ble levert i barnehagen og Inge måtte være med inn - selvfølgelig med sekk på ryggen (ikke for å vise den frem som han sa, men for at ingen skulle ta den fra bilen). Sekken hadde forrresten også vært på ryggen mens vi kjørte bil også.....
Stolt lot han de gamle "barnehagetantene" skue det herlige synet - og forklarte villig hvordan han kunne bytte ut merker og hvordan han kunne få lyset på sekken til å blinke. Kl. halv ti var vi på plass på skolen etter at minsteman var avlevert.
Forventingsfull stod han og ventet (utrolig rolig!) og så sine klassekamerater komme en etter en. Da oppropet staret og han ble ropt opp som 4. mann - spratt han opp på utesenen uten så mye som et blikk på oss.

Han stilte opp og var førstemann inn i klasserommet, og dette bilde sier vel alt!

Det han har gledet seg mest til på skolen er MATTE (det lille "mattegeniet" vårt som løste matteoppgavene til storebror da han gikk i 3. i fjor), og hva gjorde de i dag. De hadde samling, mat, lek og fikk utdelt mattebok (Tusen Millioner), og fikk mattelekse til i morgen. Tror dere det var vanskelig å fa ham til å gjøre den - N E I !!! :-)
Skoledagen ble avsluttet med kafe besøk sammen med to andre klassekamerater - kjempekoselig.

En herlig dag og helt klart at i dag hadde VI -

DEN BLIDESTE GUTTEN I GATA!

2 kommentarer:

Anita sa...

Så flotte bilder!!!!! En drøm av en dag for guttene!! Koselig for oss voksne også da!! Syns jeg ser gape¨t på min lille pode jeg;o) Kos dere!

line sa...

Det er dessverre ikke din pode - da hadde jeg ikke skåret han vekk :-), Ja de var herlige idag alle de håperfulle 1. klassingene, og en hyggelig tur på kafe for oss voksne ble det jo også...