søndag 9. oktober 2011

Scrappeferie ;)

... vil ikke si det samme som at jeg har hatt fri fra scrappingen, men derimot helt motsatt, jeg ha scrappet masse :)

Siste del av høstferien jobbet jeg på dagtid, men siden mann og barn var på hyttetur hadde jeg hele kveldene fri til hobbylering i tillegg til store deler av lørdagen (innimellom litt husarbeid).

Her er noen sider som har blitt laget de siste dagene.

Den første viser to som har de samme GENER...

.. virkelig lekre der de leker seg ..


... og selvfølgelig er ikke jeg sen med å ta frem kamera. Denne LO ble så resultatet. Kombinasjon av bilder og stempler og skrift har jeg ofte på mine sider. Stjernene (Magnolia) er noen nye stempler jeg akkurat har kjøpt, og disse kommer jeg til å bruke mye....


Side nummer to et egentlig nr 3 i rekkefølgen av ATV sider. De to førte viste jeg i et tidligere innlegg, mens her kommer siden til mellomste som også fikk forsøke seg. Også her som på de tidligere har jeg tegnet rundt bokster kjøpt på Europris - blå denne gangen.


Småbilder i diverse situasjoner ble laget ved å punche ut små rundinger av fotografiet.


Også her har det nye stjernestempelet fått være med. Her stemplet jeg det på et blått ark, og klippet så ut stjernene som ble spredt rundt på hele siden. Pilen med "Check this out" er også et stempel, også dette stemplet på blått ark.


Slik ble det endelige resultatet for mellomste sin ATV side.


Nr 3 idag er støping av heller i forbindelse med drivhust mitt. Jeg har jo endel påfunn - så som jeg har skrevet tidligere støpte vi runde heller selv. De ble dekorert, og samme gutt som på ATV over her, synes det var veldig artig å være med å lage mønster på dem. Tittelen er laget ved stempelbokstaver i hvitt på sort arkt og så klippet ut. Litt mist fikk også "griset til" siden litt - slik som det også ble litt gris i forbindelse med støpingen.


Tau måtte jo være med, siden det var tau som laget snirkelmønsteret i hellene.


Journalingen ble delvis skjult på en tag som stikkes inn bak bildene, og kan tas ut når man ønsker å lese "historien" bak bildene.


Siste siden idag er av eldstemann på 17. mai i år. Siden bildene var så fargerike ønske jeg ikke mye pynt på denne. Jeg laget pynt med sjablonger og hvit penn.... og noen ekstra flagg som ble klippet ut av noen bilder fikk også ekstra plass.


Enkel bildecollage av eldstemann sin 17.mai feiring :)


Det har også blitt endel nye kort, men de får komme i neste innlegg ;)

Ønsker alle en fin uke.

6 kommentarer:

UlrikaT sa...

Kjempeflotte LOer du har laget! Du er så flink på att bruke stempler og skrive på dine layouter!
Klem/
Ulrika

AngelBitch sa...

Ja det må jeg si var en kreativ ferie.. Her var det mye fint.. Artig og lese om hvor kreativ du er ellers også.. Støpe egne heller da gitt.. Det er jo nesten så til og med jeg får lyst på hage ;-)

Bente Årstad sa...

Så flotte LO er du hadde laget, du er jammen flink:)

~Kjersti~ sa...

Flott 17. mai LO! Godt gjort å få med så mange bilder uten at det blir rotete. :)

Anne sa...

Knallflotte LOer i ekte Linestil :-) Du er så flink til å bruke mange bilder uten at motivene "overdøver" hverandre eller blir rotete, og det krever et eget blikk for detaljer som du virkelig har :-)

Ønsker deg en fortsatt flott uke!

Klem :-)

Synnøve sa...

Herlige sider du har laget!
Den punchen min er kjøpt hos Familieminner i Ålesund. (http://familieminner.no/joomla/) De har ikke nettbutikk, men sender gjerne om du vil.
;)
Ha en fin helg,
klem