mandag 3. oktober 2011

Kreativiteten blomster

Man har alltid en håp om de "håpefull små" skal lære noe av det vi voksne gjør - i alle fall er det slik for oss. Det å kunne ha en hobby og ha glede av er supert, og her i huset har alle tre gutta fått lov til å være med på det meste fra det var 1-2 år gamle. Det har vært snekring, maling, saging, støping, hagearbeid, bygging og kjøring av fjærnstyrte bilder, strikking, hekling samt PAPIRHOBBY :)

Da jeg fikk eget hobbyrom i 2010 har jeg hele tiden sagt at de får lov til å bruke det så mye de vil, det eneste som er forbudt er skalpellen! Aldri har det vært skader, og heller ikke så mange stempelputer som har tørket ut ;)

Det hender de tar meg seg kamerater også og lager kort, og det gleder meg stort :)

I går ryddet jeg hobbyrommet (trenger en runde innimellom), og da fikk Inge på 9 så lyst til å lage en helt egen albumside. Utgangspunktet ble en tegning han tegnet for over ett år siden - etter Øysteins blyant på barnetv (godt når mamma'n tar vare på litt av hvert...)Jeg kjøpte en maske med murstein i forrige uke, og det ville han gjern forsøke. Glimmermist og mist i gull og sort ble blandet og sprayet på. Rosetten fikk han litt hjelp til, men  det meste gjorde han selv.


Tittelen ble laget med å stanse ut gule rundinger og stemple de med uleselig skrift-stepel. Så brukte han sjablong og skrev tittelen - INGE'S BLYANT


En liten tekst som forklarer hele siden måtte vi jo også ha. Jeg synes "SIA" var så fint :)


Slik ble det endelige resultatet - jeg er imponert :)Da Atle på 5 1/5 fikk se at broren laget en albumsiden ville han også lage sin helt på egenhånd.  Han tegnet dermed seg selv og meg som fotballspillere.... (hmmm han har vel ikke akkurat sett meg på fotballbanen, men....) Tittelen til denne siden ble FOTBALLKAMP og her måtte han få litt hjelp. Ikke så lett når man ennå ikke har begynt på skolen....


Resultatet i kampen ble 9 til "de andre" og 10 til oss - han har plassert resultatet øverst i hver side. Det var MANGE stempler som gikk med til han sin side, men det stemmer vel også med alderen ;)Plassering, tittel, hva slags type pynt og hvor det skulle stå er ALT bestemt av Atle uten påvirkning fra meg.


Dette resutatet av en 5 1/2 åring må jeg si imponerer meg :)


Jeg er stolt over resultatet de har fått til - det ser ut som de har arvet noe av min kreativitet :) 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så flinke de er!

May Britt sa...

SÅ FLINKE!! Veldig bra!!Moro når de synes det er gøy selv....

Leni sa...

så utrolig morro å ha, så flinke de er =)

AngelBitch sa...

Flotte LO av kreative sjeler ja.. Skjønner godt at du er stolt av gutta dine ja :-)

Scrappefruen sa...

For noen flinke og kreative barn du har. Skikkelig lekre layouter har de laget.

Alhana sa...

Så flotte albumsider de har laget, flinke gutter :-D

Merethe sa...

Flotte kreative LOer, stilg.