torsdag 6. oktober 2011

ATV x 2

To albumsider i kveld, en til eldstemann og en til minstemann. Bildene jeg har brukt er fra NAF hadde åpen dag på Nøtterøys motorsportklubb i begynnelsen av september. Jeg beklager den dårlige bildekvaliteten, men den er tatt med mobil i dårlig lampelys (hadde ikke tid til å vente på kamera som er med mann og barn på hyttetur og ikke tilbake før søndag).


Den første er av minstemann som ble en liten gutt på en stor 4-hjuling ;) Bilderemsen nederst kom jeg til å tenke på helt tilfeldig etter at jeg hadde punchet ut noen sirkler til albumsiden til eldstemann. Da jeg klippet ut småbildene - så jeg plutselig at disse kunne jo passe perfekt inni den gjenværende remsen av hull...


Side nummer to er av eldstemann - som også førsøkte ATV for første gang. Her var det stor gutt på liten ATV - men han fikk forsøke en litt større på banen etterhvert.  ATV bokstavene er klippet ut etter å ha tegnet rundt noen bokstaver jeg kjøpte på Europris tidligere i høst - synes bare de er SÅ fine.
Bakgrunnen er laget med akrylmaling både med pensel og med "trykk" av et legohjul. Bokstavstempler "morro med" ble innkjøpt idag til gibortpris på Nille - 39 kr for et alfabet - så løp og kjøp! Noen rundunger i sort og hvit med stempelsvertet kant.

7 kommentarer:

Liven sa...

Så tøffe disse albumsidene ble. Godt påkommet å bruke legodekk til stempel...tar nok med meg den idéen til eget bruk.... Legger meg til som følger på sida di, her var det mye kjekt å se! Hilsen Liven

UlrikaT sa...

Herlige layouter du har laget!
Så stilig detalj med fotona i sirklarna!
klem/
Ulrika

Anne sa...

De ble knalltøffe! Kul effekt med den sterke grønnfargen mot refleksvesten, det ga en stilig monokromatisk effekt. Flotte og morsomme bilder også, det kommer ikke fram noen dårlig bildekvalitet på dem, synes jeg :-)

Ha en super helg!

Klem :-)

Merethe sa...

Råtøffe gutte LOer. Er alltid på jakt etter inspirasjon til slike.

God helg.
Klem fra Merethe

Janne-Lise sa...

Disse sidene likte jeg veldig godt - synes den bilderemsen på den øverste siden var skikkelig kul.

Scrappefruen sa...

Så kule disse var!! Og for noen tøffe små gutter du har!

Hilde/Scoobie sa...

Så stilig det ble å putte bildene inni sirklene - denne skal jeg huske på :-) Skikkelig flotte guttefarger på layoutene!