torsdag 27. oktober 2011

Jeg er på Flicr

Her i bloggen min har jeg et sammensurium av innlegg. God blanding av familie, kort, scrapping, håndarbeid, planter og fotografering - det har jeg tenkt å fortsette med. Jeg tror det er noe av dette dere leserne mine liker ved bloggen min.  Jeg har vurdert å lage flere blogger, men har landet på at det er slik bloggen min er, som jeg ønsker den.

Nå når barna mine begynner og bli litt større og ikke må passes på absolutt hele tiden, får jeg mer tid til å gjøre andre ting som jeg synes er morsomt. Fotografering er en av dem, og selv om jeg jo har tatt masse bilder av barn og hobby har det ikke blitt så mye tid til det å kose seg med selv fotografering, lære mer om manuelle kamerainnstillinger, hvordan bilder skal vises frem, hvilke vinkler de skal tas i osv.  Jeg har nå meldt meg inn i Tønsberg Kamera Klubb og regner med å lære MASSE her :) I den forbindelse har jeg opprettet meg en Flicr konto, som vil vise noen av de bildene jeg er mest fornøyd med. Jeg vil fortsatt lage innlegg om fotografering også her i bloggen, men vil altså i tillegg samle noen av blinkskuddene mine :)

Kjempehyggelig hvis du tar den en tur innom :

2 kommentarer:

sisla sa...

Kjempeflott Halloween kort, og disse guttene dine er jo bare helt rå på å lage kort. Ha en fin helg.

Klem Sissel ;-)

Elisabeth sa...

Wow, det måkebilde ditt var bare SÅ bra. Skikkelig blinkskudd. Jeg gleder meg til å følge med på dine fotografiske blinkskudd videre, herlig!!