torsdag 24. mars 2011

Tiger'n får nytt rom

... ja for han er jo blitt stor nå - 5 år og barnerom er litt ut.

Slik så rommet hans ut før. Rommet ble laget da vi bygget huset for 10 år siden, da var eldstemann bare to år. I den siste tiden har det vært skummelt for minstemann og ligge der - da det var et stort hull fra borgen og inn i senga - det var så mørkt der.... Da var det bare å sette igang med riving. 


Slik ser senga hans ut idag :) Stor forandring både i farge og utforming. 


Her kan dere så vidt se det "sorte hullet" i enden på senga - og borgen som han både kunne leke inni og klatre opp på. Det har vært stor stas med dette rommet for alle tre gutta som har hatt det etter tur.  


Veggen med borgen på ser idag slik ut  - ganske så anderledes! Rommet virker også mye større nå når seng/borg er fjernet og man får frem romfølelsen. Fargen på rommet er eggehvit, men med en vegg i knallgrønn. Fargen er valgt ut fra denne kosedyrsamleren fra Ikea.

På denne vegge har også pappan i huset laget hyller etter min spesifikasjon. Hyllene er laget i MDF og er 12 cm dype. Akkurat passe dype til at han kan plassere noen av de mest bruke leke sine der. 


Veggen er også pyntet med wallstickers - av fotballer (det fikk jo mellomste på sitt rom - så det var dermed et STORT ønske. De har nå ligget her i 1/2 år).

Her ser dere et av kosedyra som titter litt ut...

Slike små bord og stoler er det sikkert mange som har rundt omkring. De ble kjøpt da eldstemann var liten og har gått i arv. Da gutten som nå har nytt rom fikk sitt forrige rom - ble det omgjort fra furu til blå. Denne gangen var det bare toppen som fikk et strøk med den nye grønnfargen. Jeg synes det ble litt mer liv enn at vi skulle malt hele grønn. Bordet fungerer nå som nattbord og CD-spillerhylle til den kule Lynet McQueen Cd-spilleren hans som er igang med lydbøker hver kveld! 


På den grønne veggen har det også blitt noen hyller - disse ble malt hvite for kontrastens skyld. På en av hyllen har han bl.a den nye CD-Knerten-samlingen sin...


... mens Knerten med famlie har fått plass på hylla under. Disse ble til på en hyttetur sist sommer :) 


Kosekaninen som bestemor har strikket - har fått en god lun plass i et hjørne - på skinnet minstemann brukte i vogna da ha var liten. 


 Vekkerklokka ble kjøpt for ca ett år siden - da de eldste fikk vekkerklokker ville jo minstemann også ha. At den skulle passe så perfekt i fargen på det nye rommet var helt tilfeldig - det så jeg først etter at maling var innkjøpt.


Fremdeles er han jo ikke SÅ stor, så noen kosedyr har fremdeles plass på senga - som denne lange MYKE blå hunden.... 


... og hans to venner STRIPA og STRIPEN. Stripa (katten) fikk han i julekalender et år, men Stripen fikk han av storebrødrene da han var et 1/2 år. 


Den siste delene av rommet inneholder et fastmontert skap og en liten skrivepult med hyller over. Slik så det ut før vi malte om. Den blå stripen øverst har vært dekket med stjerner og planter som lyste i mørket. 


Nå ser kroken slik ut :) Skapene har blitt hvite, mens skrivepulten ble grønn. Hadde nok ikke vært så praktsik med hvit her. 


Så som dere kan se - rommet til Tiger'n er klart og han er bare SÅ FORNØYD :)

6 kommentarer:

Pia sa...

Så kult rommet ble! Jeg husker jo at den borgen var stilig - men det ble lysere og større nå, ja!

Anne sa...

Så tøft det ble! Tipper at han trives godt der :-)

Hanne sa...

Utrolig kult rom! Kan tenke meg han er fornøyd nå ja ;-)

Anonym sa...

Kjemperom, selvom rommet han hadde var flott, så ble det enda bedre;-)

May Britt sa...

Tiger`n har fått knalltøft rom. Fine farger og praktiske løsninger.... Flott....

Anita fra hjerterommet sa...

wow, for en forandring, det ble jo skikkelig lekkert! Forstår godt at han er fornøyd:))