torsdag 11. september 2008

Kjøkkenkroken...

Da har jeg endelig fått tatt et par bilder av den nye kjøkkenkroken etter at møbler kom på plass. Er ikke noe mindre fornøyd nå. Synes fargene passer godt sammen, og selv kjøkkenmøblementet fikk nytt liv igjen. Måtte også kjøpe en ny løper i brunt !!! (det har jeg aldri eid før!), og jammen fant jeg ikke lysestaker og fat innerst i skapet som passet perfekt (gammelt fra Kari Trestakk). Fatet var fullt med epler, men der ser jammen ut som det har vært noen "barnetyver" på ferde før jeg fikk tatt bildet (*haha).


I vinduene er det ikke kjøpt inn nye blomster ennå, men det kommer. Synes også skapet ble så fint der det står nymalt (med 80-talls rosene...). Det eneste som er kjedelig er at det fremdeles må stå åpent - for å lufte ut malingslukt!

En annen ting som er delig er å ha skiftet ut teppet (det var også blått og stort!), med et mindre teppe slik at mer av parkettgulvet kommer frem.

Fremdeles har jeg en kommode til som skal males, derfor kommer det ikke bilder av den veggen helt ennå. Men den som venter på noe godt....

Denne helgen blir det full fart her i heimen - det starter med barnebursdag i morgen (godt jeg har fri i morgen og mandag).

4 kommentarer:

Lillian sa...

Nydelig kjøkkenkrok, Line! :) Sikkert bare kos å rydde nå, tenker jeg - når alt er nytt.. :-)

Klem, Lillian

Maya sa...

Nyydelig som kjøkkenkroken din ble!
Og enig i att fargen på brystningen ble flott mot resten :)
Og så lekkert skapet ble når du fikk malt det!
Jammen kan noen liter maling gjøre mye!! :)

Ha ei flott helg,
klem fra Maya

Helene sa...

Så utrolig koselig det ble! :)
Gleder meg til å se det.
Sees på søndag.

Klem fra Helene.

Elisabeth sa...

Så lekkert!!