onsdag 24. september 2008

Dette blir det ikke kort av...

i alle fall ikke noen jeg ville vist frem!

Jeg som hadde planene klar - middagen ble ferdigstekt kylling og ferdige gratinerte poteter, slik at jeg slapp å rydde av kjøkkenbordet - den ble fortært i stua.

Endelig var alle barna i seng og mamma satt seg ned for å nyte litt hobbytid - og hva skjer? 10 minutter og så er alt BEKSVART!!!!!! :-( Strømmen gikk på et stort område her på Nøtterøy! Da var det bare å fomle seg frem til en lommelykt (som utrolig nok lå der den skulle!), finne frem masse stearinlys og fyrstikker.

Null kort og blogging!

Idag har jeg vært på trening, og så ryddet litt til vaskehjelpen kommer i morgen. Ikke noe kort idag heller - men jeg har ikke ryddet det HELT BORT :-)

2 kommentarer:

Anita sa...

Syns egentlig det erkos med strømbrudd, men passet veldig dårlig akkurat da! Satt for å ta opplitt lapper som jeg har sydd sammen til lappeteppe! Motivert meg lenge og vel, men plutselig var det natta og mørkt! Nå er det middag her straks! Kos dere!

Agnetha sa...

Rakk å komme inn døra vi da, hehe Jammen godt at jeg har masse stearinlys, men ikke like lett å lese eller holde på med kort/scrapping. Ble til at jeg strikket litt på en ny oppvaskklut :-)