lørdag 20. september 2008

Hobbylyst...

... kom til meg så skal du få hvile! :-(

Lenge siden siste gang jeg skrev noe her nå, men har vært innom noen ganger og sett at dere mine venner er her. Hver eneste kveld denne uken har jeg sagt at IDAG skal jeg sette meg ned med litt kort/scrapping, men når ungene er i senge er lysten borte igjen :-( Det er bare SÅ delige å sette seg ned i sofan med strikketøyet (det er liksom ikke hobby det - bare noe å ha i hendene når jeg ser TV. Det har allikevel blitt strikket endel vinflaskenisser i det siste, så jeg er snart ferdig med årets produksjon (tror jeg - det trodde jeg i fjor også, helt til jeg tok dem med på jobben - da ble det heller restbestillinger til dette året).

Ikke bare blir det vinflaskenisser i år, jeg har også strikket vinflaske engler. De er ikke ferdige ennå, men det er nok ikke så lenge før det kommer en engel her i bloggen :-) Så for alle som er bitt av den hvite basillen når det gjelder interiør - kanskje dette kan være noe?

Men litt planlegging av hobbyaktiviteter har jeg da gjort, denne uka dukket nemlig Panduro's salgskatalog opp, og da MÅ man jo bare passe på å planlegge juleverkstedet (har juleverksted med min barn og tantebarn. Eldstemann er 17 og vil fremdeles være med og det er KJEMPE-koselig!). Så igår shoppet jeg litt :-) så da er det bare å stille opp tantebarna mine *ler*.

Nå har jeg akkurat fått ALLE 4 barna i seng (har en på lån idag). Eldstemann er ikke trøtt sier han, men han er vel heller overtrøtt (klokka er jo 2300).

Mann min er på klassefest med de han var russ med, og har vært borte hele dagen og kjørt fjernstyrt bil (løp). Jeg måtte neste true han til å gå, han synes det ble litt mye på en dag, men får håpe både han og jeg er fornøyde i morgen med at han gikk *ler* Han har planer om å fortsette på terassen i morgen, men vi får se ....

Håper jeg kommer sterkere tilbake, og at hobbylysten kommer og blir der - selv etter at barna er i seng - i neste uke.

Ha en fortsatt fin helg til alle dere der ute!

1 kommentar:

Anita sa...

Lysten er stor her, men vet ikke med de andre, lar de få styre det litt jeg! Men vi kan jo iallefall starte snart, kanskje uka etter høstferien?? Har også shoppet på panduro, men det ble mest innpakkings papir og litt annet da, bla en start pakke til jente baby album! + noen Tilda engle stempler! Glder meg til det kommer! Nå har jeg såå mange syprosjekter men kommer meg ikke inn til symaskinen! Og nå er det snart natta for idag! Imorgen får vi venner fra Moss på besøk så da går den dagen! Har mye fri til uka så da.... Kos deg videre, vi snakkes!