søndag 3. juni 2012

Førskolegutt og fadder

1. juni var det endelig klart for den dagen minstemann Atle har ventet på leeeenge - det var førskoledag! Det er litt rart for oss voksne også, da vi snart ikke har noen barnehagebarn lenger. Førstemann begynte hos dagmamma/barnehage i 2000 - så det har jo blitt noen år...

I tillegg til at minstemann skal starte på skolen, skal også mellomste Inge være fadder i samme klasse :) Det var to spente og forventingsfulle barn som la seg her torsdag kveld. Den som hadde størst problemer med å sovne var ikke han som skulle på førskolen, men han som skulle være fadder - han gledet seg så!

Lenge ble Atle sittende å vente - nesten til alle var ropt opp til fadderne - så endelig var det hans tur til å komme opp og hilse på rektor og faddere....


Inge var ikke noe mindre stolt da han hang navnelappen på ett av sine fadderbarn.


ENDELIG på plass i klasserommet. Her er det en som er klar og følger skikkelig godt med når læreren snakker :)


Nå er det bare SÅ KJEDELIG å måtte vente helt til 20. august før han får komme dit igjen. Godt de laget en kalender, slik at han kan holde nedtellingen selv ved å rive av en lapp på kalenderen hver dag frem til skolestart, som er markert med en GULLSTJERNE :)

I morgen kommer det TORP innlegg, for endelig har vi overtatt vårt svenske torp

1 kommentar:

Agnetha sa...

En stolt førskolegutt og en stolt fadder! Ventetid er noe herk når en gleder seg, men er sikker på at ventetiden vil gå fort for både store og små :)