lørdag 23. juni 2012

Nå kan vi sitte godt

Denne helgen har vært planlagt siden vi overtok torpet 1. juni, nå skulle vi endelig tilbake igjen og fortsette jobben med badet, men det er ikke alltid at ting går etter planen. Jeg ligger rett ut med en sommeforkjølelse, vondt i halsen og feber. Det ble derfor ikke noe hyttetur på meg denne helgen :(

Mann og eldste- og minstemann reiste imidlertid over idag. Vi hadde jo en fullastet tilhenger som var grei å få på plass før ferien starter. Jeg hadde nemlig lett litt på finn.no, og der fant jeg akkurat slike sofaer som jeg ønsket meg - Ektorp fra Ikea. Det har stått flere slike, men da gjerne som 2 og 3 seter, men her skulle det selges to 3 setere akkurat det jeg ville ha. At de var offwithe og ikke er særlig varige med 3 barn, gjør jo ikke så mye - man kan jo bare kjøpe nye trekk :)

Dette bilde kom akkurat fra Sverige nå - da var sofaen på plass, sammen med furubordet som er kjøpt på loppemarked tidligere i våres.


Bordet skal males etterhvert, men det er andre ting som er viktigere i første omgang. Fortsettelse følger...

1 kommentar:

sisla sa...

Herlig rom dette ble, så lyst og fint. Gleder meg til fortsettelsen her på bloggen ;-) Håper du blir bra snart, ikke noe kjekt åå ligge syk på sommeren, ha en fin dag nu da ;-)

Stor godbedringklem fra meg ;-)