søndag 13. november 2011

Søm og smykker

I helgen har jeg fått gjort en hel masse! Det startet på fredag foran symaskinen, da ble det 4 barnekjoler i fleese som jeg skal ha med på julemesse om to uker. Størrelser 2-4 og 4-6 år. Fine med en genser eller en bluse inni og du kan enkelt varier hvor varme de er ved å gå over fra tykk lang arm til tynn kort arm :)

Noen pannebånd ble også produsert på fredag -en produktiv dag med andre ord. Disse skal også få være med på messa, men jeg har allerede fått bestilling på MANGE av disse til mine egne gutter, for som det sa de var så gode å ha på :)


Jeg har ikke bare hobbylert i helgen, men har faktisk fått gjort masse i huset også. Innimellom alt dette har jeg også holdt på med litt smykkeproduksjon. Smykkene skal lages ved hjelp av disse motivene samt perler av papir! Jeg har nå mange perler liggende her, men de trenger litt lakk slik at de blir blanke og holdbare. Det første bilde her viser diverse som skal bli til øredobber. Noen ganger er det morsomt å være litt "gal" og henge noe sånn som dette i ørene....


Dette er noen av kjedenes anheng, de skal komineres med perler og sorte skinnsnorer. Så er det bare å vente og se da på hvordan resultatet blir ;)


I morgen er det atter en ny arbeidsuke, og med nye lesebriller så tror jeg kanskje jeg slipper unna hodepine, og det vil si - mer hobby på kveldstid ;)

10 kommentarer:

May Britt sa...

Oy, så flink og produktiv du har vært.... Tror ikke det blir hjemmelagde julekort her en gang i år, har for vondt i tommelen ;( Kos deg med hobbylering... Kjolene var kjempesøte ;)

Liven sa...

Så kreativ og flink du er... De kjolene og pannebånda var skikkelig fine. Skulle gjerne vært på den messa... Lykke til!

Pia sa...

Så flink du er! Søte kjoler!
Ang scrapping - har ikke rørt scrappesakene på et år...Og nå er alt pakka bort - får se om jeg får tid og lyst til å sette igeng igjen på nyåret...

Grethe sa...

Fantastiske kjoler!!

Anette sa...

Åhhh, så mye flott du har laget!! Likte utrolig godt de røde kjolene! Ble liksom litt jul, kjenner jeg ;)
--klem--

Elisabeth sa...

nydelige kjoler dette her!

Anne sa...

Ååå, så supersøte kjoler! Herlige kort under her også :-)

Ha en flott og kreativ uke!

Klem :-)

Janne-Lise sa...

SÅ mange fine ting du har laget - de kjolene var aldeles nydelige - sukk

UlrikaT sa...

Wow, så flin du er på att lage kjoler! Otroligt fine!
Klem/
Ulrika

Ann Kristin sa...

Så søte de kjolene var! Lykke til på messen :)