søndag 6. november 2011

Skryteinnlegg...

Idag har jeg tenkt å komme med et skryteinlegg både av mine egne barn og andres barn og ungdom. Jeg har nemlig vært på Nøtterøy skolekorps sin høstkonstert i Nøtterøy kulturhus.

Som 1. års junior stilte Inge idag med ny uniform. Endelig var det hans tur til også å ha på jakke og ikke bare rød genser slik som aspirantene har.


Hele helgen har gått med til spilling, først i går far 12 - 20 (avsluttet da med pizza og leker), og idag fra 12 - 14 så hjem for å skifte til uniform før de var tilbake en time før konsertstart kl. 17.

Med seg denne gangen hadde Nøtterøy skolekorps Åsleik Engmark


Han gjorde en fremdragene jobb og ga virkelig av seg selv... se bare her...
Sammen med sin pianist fremførte de også verdens korteste "Tryllefløyten" - vanligvis tar den 4 timer - nå ny verdensrekord 5 min og 42 sekunder :)


Konserten ble innledet av aspirantene, og deretter var det juniorene som tok over. Her hadde Inge en sentral rolle i "Smoke on the wather", hvor han og Andres (de har spilt i litt over ett år) innledet med solo før resten av korpset stemte i - jeg var ikke så lite stolt da!!!!


Det skal litt til å stå foran over 400 mennesker og spille "alene" - dette står det respekt av!

Siden vi hadde planlagt litt filming for korpset, var vi tidlig ute og fikk ordnet oss plassbilletter på første rad. Minstemann Atle (snart 6) hadde gledet seg til å se mannen bak stemmen til "Knerten". Han ble tidlig en del av hele konserten, da han fikk gi innspill til Åsleik sin sang om dyr på E. Ikke er han redd og Åsleik spurte han flere spørsmål ut over i konserten - og han svarte villig. Konserten ble avsluttet med sangen om "Lillebror og Knerten" - og hvem var det som spratt opp etter vink fra Åsleik ... jo Atle :) Duett med selveste "Knerten" kan da ikke være dårlig å ha på  CV'n når han blir voksen ;)


To flotte timer med masse flott musikk, herlige flike musikanter, en konfransier som vet å få folk til å le og gir av seg selv - dette var TOPP!

4 kommentarer:

May Britt sa...

Oy.... SÅ FLINKE GUTTER DU HAR. Ja, dette er tøft både av musikanten og den ivrige på 1. rad. Kult;)

UlrikaT sa...

Skikkeligt imponerande! Jeg har funderat på om min dotter ska begynne med ett instrument men hon går på drilling så det blir kanske sån att hon må velge då.
Klem/
Ulrika

Pia sa...

Så spennende! Konsert er stas, og det må jo ha vært ekstra stas med Åsleik til stede! Flott musikant i flott uniform:)

Nina sa...

Så gøy Line! Kjempe koselig innlegg! Ikke skryt synes jeg, bare hyggelig lesing... Kjenner meg igjen... kjempe koselig når gutta er i aksjon! Klem