torsdag 22. september 2011

Bursdag for liten og stor

Dagens innlegg vil handle om bursdag både for liten og stor. Jeg fikk for en god stund siden en bestilling på et kort til en 70 åring, og må innrømme at jeg hadde glemt det. Godt var det da at bestiller minnet meg på det igjen, og fint at jeg ikke hadde laget noe, for jeg fikk dermed mer informasjon om jubilanten. Han elsker DONALD DUCK. Ennå som 70 åring kjøper han Donald hver uke, så hva kunne vel da være bedre enn et donald kort.


Dato fikk plass nede i det ene hjørnet (endret før levering for den egentlige dagen var 19.9)


På båndende pyntet jeg med litt metallpynt.


... og Donald fant jeg på en fargeleggingsside for barn på nettet. Synes han var så fin der han gikk med alle gavene :)


Slik ble hele kortet - litt stjerner, bling, og stempler så var jeg igrunnen godt fornøyd med resultatet. Veldig ulike alle andre kort - men laget et nytt noen dager senere til mellomste som ble 9 år i helgen.


Bursdagen ble feiret med spekemat (her er han dypt konsentrert om maten)...


... og kaker... Etter eget ønske var det krydderkake med sjokoladekrem som sto høyest på ønskelista. Bestemor hadde bakt bløtkake (verdens beste - og den kommer på ALLE bursdager).


Noe som tilsa at det var barnebursdag måtte det jo også være, så da ble det bakt muffins - eller cupcakes som mange nå sier. En hel liten dyrepark ble det denne gangen


... med bamser, sauer, kyllinger og kakemonstere.


Bamsemuffinsen fikk ører av sjokoladepletter og pels av sjokoladekrem. Øynene var laget av hvit marsipan og smeltet sjokolade.


Kyllingen hadde nebb at godis som ble trykket flate og klippet til rett form, og fjærnene var laget av perlesukker som jeg hadde farget. Under perlesukkeret var det et tynnt lag med smørkrem.


Sauer var det også i bursdagen - av denne typen. Smørkrem også her for å feste marsmallowsen som både ble til hode og krøllete pels.


Og til slutt den tøffeste av dem alle - COOKIEMONSTER ... Også han med smørkrem under det fargede perlesukkeret, og med en ... COOCIE i munnen :)


Jeg fikk god hjelp av eldstemann til å pynte disse - kjempemorsomt - og et god ide til selskap ;)

8 kommentarer:

Anne sa...

Så tøft kort! For en ekte Donald-fan kunne det jo ikke bli noe annet enn nettopp Donald, nei, og du løste det virkelig på en strålende måte :-)

Også så mange flotte og fristende kaker! Du er virkelig flink til alt, du, enten det er av papir eller deig, stoff eller garn!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg!

Klem :-)

Hanne sa...

Kjempe fint kort - og må si kakene var super artige. Mulig jeg låner den ideen til et barneselskap gitt;-)

Hønerandi sa...

Sååå masse fine kaker og muffins pynt. tøft med Donald.Har ikke brukt han enda.

Turid sa...

Så heeeeerrrrlige kaker! Og stilig Donald kort!
Her har du jammen mye fint!
Hilsen Turid :)

Hilde/Scoobie sa...

Wow, dette ble skikkelige cupcakes - eller muffins som jeg sier fordi jeg ikke har hengt meg på trenden ennå :-) særlig sauen var kjempesøt!

sisla sa...

Blir målløs av guttene dine, det er utrolig flotte albumer di har laget. Og du Lenemor er en kløpper i alt du foretar deg. De kakene du har pyntet er bare helt herlige.
Ha en fortsatt fin uke.

Klem;-)

Leni sa...

Hahaha, disse kakene var heeerlig =) flink du er =) tipper de falt veldig i smak =)

Alhana sa...

Skikkelig kult Donald kort og kjempe flotte muffins du har laget :-D