fredag 23. september 2011

Atles tegneblyant

Det er et program som går på barne-tv som er veldig populært her i huset. Spesielt har det vært mellomste på 9 som har tegnet med når Øysteins Blyant har vært på tv. Denne uka fant imidlertid minstemann på 5 1/2 ut at han også skulle tegne. Jeg var da ikke sen om å spørre om å få tegnigen etter på ;)


Jeg er så imponert over at han klarte å følge med, og da måtte jeg jo bare forevige det. For at tegningen virkelig skulle stå frem - valgte jeg en sort bakgrunn. Farger er jo meg, så kunne jo ikke unngå det på denne heller. Den irrgrønne fargen ble kul, og jeg fikk også laget en papirrosett på denne.Frem fra permen med PP'er hentet jeg denne blyanten :) Lenge siden jeg laget den, men her kom den jo til sin rett. Tror nok jeg må til å lage noen PP'er til snart - det gjør seg jo så på slike sider. 


ATLES ble laget ved å tegne rundt clipboardbokstaver jeg hadde kjøpt på Europris. Synes de var så fine i fasongen, så de ble kjøpt inn for å brukes som mal. Jeg forsøker alltid å holde mine albumsider så flate som mulig - og lite som bygger opp. Dette slik at det blir plass til mer i albumene :)


Har du scrappen en side med en barnetegning?

7 kommentarer:

Anne sa...

Så herlig! Du er så flink til å framheve barnetegningene på en veldig fin måte :-))

Jeg har ikke scrappet tegninger enda, men når datteren min blir stor nok til å begynne å tegne skal du ikke se bort fra at jeg kommer til å prøve meg ;-)

Ha en herlig fredagskveld!

Klem :-)

Turid sa...

Åh! Dette var kult! Har vel så og si aldri scrappet en LO i mitt liv, så jeg kan i alle fall ikke skryte på meg å ha brukt barnetegninger ;)
MEN - kanskje ideen kan brukes på et bursdagskort etter hvert?
Jeg takker for tips og lager ideen :)
Takk for at jeg fikk besøke bloggen din - ønsker deg en fin helg!
Hilsen Turid :)

Scrappefruen sa...

Tøft og orginalt! Og for et flott minne å ha om noen år!

Anonym sa...

Kjempefin og morsom. Flink til å tegne er han også. Arvet lit gen fra mamma kanskje?? Hilsen Ingunn

Henrikke sa...

Kjempe stilig og for en god ide!! Trenger ikke alltid å være bildet som skal scrappes nei! Kjempe flott ble siden din. Spreke farger ;-)

Klem fra Henrikke

Nina sa...

Dette ble kult :) blir noe for han å ta med seg vider

Hilde/Scoobie sa...

For noen stilige farger! jeg har ikke scrappet barnetegninger ennå, men etter å ha ryddet rommet til størsten i helgen, grundig også, har jeg faktisk vurdert det - noe må jeg gjøre med kunsten!