onsdag 6. juli 2011

Sommerferie og glasskunst

FERIE - ja jeg har begynt ferien og det er bare så deilig! Dagene nytes både for liten og stor. Det er bare min bedre halvdel som fremdeles ikke har ferie, men det er ikke mange dager igjen nå. Eldstemann har vært i Spania, men kom hjem i går kveld - det var godt! De to ynste har vært sammen med meg på stranda - der de har kost seg med bading, gummibåt og roing.

Det ser ut som Atle synes det var litt kaldt i det han gikk under...

mens Inge koste seg og fløyt med de gule sandalene opp :)


Jeg har også fått mine egne "havfruer", og kunne ikke være mer fornøyd!


Minstemann Atle lette også etter skatter i sanden


og det ble mange fine små sneglehus.


Det aller minste han fant var ikke større enn 1.5 mm - så ingen kan i alle fall si at han ikke ser :)


Jeg så jo etter noen skatter jeg også - med kamera. Naturen har jo så mye fint å by på, slik som denne lille "elven" ikke mer enn 10 cm bred og 10 cm høy.


Eller hva med dette lille "stilleben" hvor natur og dyrelivet har samarbeidet ;)


I går ettermiddag prioriterte jeg meg selv! Jeg hadde meldt med på glasskurs i tiffanyteknikk. Dvs sammesetting av glass ved hjelp av loddetinn. Det første vi forsøkte oss på var engler, og slik ble to av mine. 


Jeg fikk så en ide at jeg skulle forsøke meg på en liten t-lysestake. I bunnen på selve lysestaken brukte jeg speilglass og på siden klart glass.


I tillegg laget jeg en liten fisk som ble festet på lysestaken. Jeg har ennå ikke forsøkt å tenne lys i den, men tror det kan bli ganske fint når lyset skinner gjennom glasset.


Siden jeg har holdt på litt med glass smelting tidligere, har jeg kunstglassplater liggende, så nå må jeg bare skaffe meg loddetinn, kobbertape og olje slik at jeg kan fortsette. For dette var MORRO :)))))))

5 kommentarer:

Pia sa...

Har dere såpass bra vær at dere drar på stranda? Jeg venter fortsatt på varmen...
Flotte badebilder, og lykke til videre med glasskunst:)

josimo sa...

Så koselige bilder <3
Deilig med sommer!!

May Britt sa...

Bare herlig!! Sol og sommer, strand, vann, slakke dager, lange kvelder, korte netter, gå barbeint i gresset, se humlene nyte sin nektar og for ikke å glemme myggen - den styggen....God ferie, Line & co.. Spennende med ny hobby da, flott fisk... Gleder meg til å se hvor det driver deg... Likte godt de røde halefinnene. Klem

sisla sa...

Herlige bilder Line, godt å se at ungene koser seg i varmen. Så fin glasskunst du har laget. Skikkelig flink å ta bilder er du, ha en fin sommer videre ;-)

wenche`s hage/ hobby sa...

Hei :) fin glaggkunst :)
Driver med glassmelting og tiffany selv og det er kjempemoro,det er bare å bruke fantasien sin :D
Lykke til med ny hobby :)