fredag 4. juni 2010

Cowboy-fest

Jeg jobber i administrasjon ved Stiftelsen Signo, og bedriften Nøkkelbo. Nøkkelbo (var tidligere kjent som Hjemmet for døve i Andebu) gir tilbud til døve med tilleggshandicap.

Idag har det vært cowboy-fest for våre beboere i et strålende sommervær. Da det kom frem et spørsmål om noen kunne ta bilder/filme var jeg ikke sen med å si ja. Som sikkert noen har fått med seg, synes jeg det er kjempegøy å fotografere og skulle gjerne hatt mer tid til det. Da er det jo greit når man kan slå sammen jobb og fritidssysler.

Beboerne koste seg stort, og det er mange flotte bilder fra ettermiddagen. Dessverre kan jeg ikke vise disse, men her er en liten samling detaljer fra dagen .


Cowboy-hatter i mange farger og utførelser, bål med skikkelig kaffekanne til å lage kaffen i, markblomster, hesteskokasting og luftgeværskyting.

Foruten Nøkkelbo sitt eget "husband" Maximus spilte også Linda Kvam, en utrolig flott artist,

Så takk til alle beboere og fritidskontakten ved Nøkkelbo for at jeg fikk være med!

1 kommentar:

Sivic sa...

Ser koselig ut med coboy-fest : )

Utrolig så flotte plantene dine er blitt!! Helt utrolig så flink du har vært å stelle stiklingene, du har nok grønne fingre : )
Her hos meg har det vært helt tomt i drivhuset( igjen....), men det frister utrolig å prøve seg på noe, når jeg ser hvordan du har fått det til!
Pelargoniumer har jeg ikke i år, men må kanskje innom og handle noen på plantasjen jeg også, de er jo så flotte!! Og så er de jo så fine i pottene : )