onsdag 26. mai 2010

Det blomstrer i min hage :))))))

Endelig er (nesten) sommeren her, og det spretter stadig frem nye fantastiske blomster i hagen min. Endel har nå kommet ut av drivhuset og er overflyttet til terassen, mens noe blomstrer i hagen. I bedene har det såvidt begynt og blomstrer, men jeg fryder meg over alle grønne blad og spirer som kommer. Her er en liten billedkavalkade over hva som blomstrer i min hage akkurat nå. Jeg lar bildene snakke for seg selv - NYT SOMMEREN :)))))Og til sutt et bilde av bedet som foran hele huset mitt, her er det masse roser. Det er bare en som ikke har klart den harde vinteren, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har begynt å plante ut sommerblomster også i dette bedet, så jeg gleder meg til det blir full fart her :)

4 kommentarer:

Siw Aina sa...

Wow, du har jo rene drømmehagen jo :)

Irene sa...

så koselig! Det er store forskjeller på klimaet, vi er ikke en time utenfor Oslo en gang, likevel er det kjempeforskjell på blomstring bare fra Oslo og hit! For ikke å snakke om helt til deg!

May Britt sa...

Så bra, Line:)) Nydelige blomster og nydelige bilder og flott bed:))
Du er flink:)

TurboLotte sa...

Jøsses så utrolig koselig blogg!!! Flotte hagebilder. Og synes det var så søtt at du hadde tatt med løvetannen også, stakar!!
Grattis med konfirmanten, til neste år er det vår tur her.
Tuddeluuu!