lørdag 15. november 2008

Litt gal....

...ja må vel innrømme det. Til bursdagen min i sommer fikk jeg et kjøpekort med orkideer på. På mangdag bruke jeg innholdet (gavekort på blomster), men kortet ble liggende på bordet. Helt til jeg skulle rydde igår, men istedet for å kaste kortet - fikk jeg den brilliante ideen at jeg skulle bruke det som bakgrunn....Så kjøpekortet ble dermed forvandlet til to hjemmelagde kort, men en nydelig bakgrunn synes nå jeg. Enkle - men jeg ville at bagrunnen skulle komme frem.


Så kall meg gjerne litt gal, men jeg tror ikke jeg er den eneste med kort/scrapping som hobby som ser muligheter i "søppel" (*ler).

Ellers går det også sakte fremover med årets julekort. Pleier bestandig å ha endel rødt på kortene mine, og bruker gjerne opp 1-2 LePlume tusjer på julekortproduksjon. I år er det IKKE MYE RØDT....Bare en liten rød nisseluse, og det er det!

Motivet er malt med H2O maling - synes den passer godt med glimmer når det er julekort som skal lages.

Er ikke helt korrekte farger - ser ut som dressen er grønn, men den er i virkeligheten blå, og sleden er brun.
Mer av kortene tror jeg ikke kommer her før ETTER at de er sendt/mottatt - vet det er noen "kikkere" her inne som nok mottar et i postkassa før jul :-)
Ha en strålende helg alle sammen!

5 kommentarer:

Maya sa...

Så nyydelig de ble med kjøpekort-bakgrunn!
Og så lurt å bruke opp igjen kortet istedet for å kaste det!
Miljøvennlig også *fnis*
Ha en fortsatt flotters helg,
klemmer fra Maya :)

Agnetha sa...

Så flott de kortene med kjøpebakgrunn ble:) Du er godt i gang med julekortene ser jeg. Gleder meg til å se hvordan de blir seende ut. Du har jo snakket om det, men likevel;)

Anita sa...

Da kommer vi etterhvert!!!! Kanskje jeg har behov for en sanrtur hjemom for en kjapp dusj, men kommer gjør vi!!!!! Gleder meg!

Elisabeth sa...

Åee..heldige er de som får julekort av deg. Nydelig!

Lillian sa...

Joda, Line, du er gal! Men er det ikke deilig!? Hehe! Det er mange år siden det ble "dokumentert" at de gærne har det godt...
Gavekort-kortene ble kjempelekre! Og det ser ut som om det blir flotte julekort også!

Håper du har hatt en fin helg!
Klem!