tirsdag 4. november 2008

Fortsettelse følger...

her vil sykdom ingen ende ta. Etter at minstemann fikk ørebetennelse lørdag, fikk i mellomste sove søndag kveld - han klaget over vondt i øret (*er det mulig!!!). Heldigvis har det gått bra med nesespray og litt smertestillende. Som førsteklassing vil han jo ikke være hjemme fra skolen.

Men ikke nok med det.... søndag kveld fikk jeg vondt i halsen, men det er jo sånn som går på disse tider ..... bortsett fra at jeg ikke sov ett minutt natt til mandag, og da jeg kom meg til legen hadde jeg vært den heldige vinneren av Streptokokk i halsen!!! Så jeg ble sykemeldt i 3 dager og går nå på penicilin.

Det enste som er greit med å være syk idag, er at ungene er friske og jeg sitter i sofan. Noe må man jo da ha i hendene - og sånn ser nå julekalenderen til minstemann ut...


Han synes selv den er kjempefin, men siden jeg hadde kjøpt den til han, synes han det er litt dårlig gjort at han ikke kan få lov til å sy selv, eller å klippe i stykker alt garnet...

I morgen er det vist planleggingsdag i barnehagen (noe ikke vi hadde fått med oss). Så enten blir minstemann hjemme hos meg, eller så spør vi kanskje noen besteforeldre. Jeg vår kjenne litt på formen i kveld.

Ha en fin hobbydag alle sammen, og takk for at du legger igjen en liten hilsen.

3 kommentarer:

Lillian sa...

Å huffda, Line! Du har virkelig havnet i en dårlig stim..! Jeg sender deg masse positiv energi, så kanskje det hjelper deg å bli fortere frisk! :) Du kan trøste deg med at dette må da gå over til "julestria" setter inn..! ;-)
Advendtskalenderen ser ut til å bli nydelig - men jeg er da enig i at eieren av kalenderen også må få delta! Klippe i stykker garnet, ja... *fnis*... skulle jo nesten bare mangle! :)
Ønsker deg god bedring!!!
klem fra Lillian

Anita sa...

Huff da!! Ingen ende på dette her jo! Men julekalenderen blir veldig fin da!!!! Kjekt å få gjort litt sånt da:0)

Agnetha sa...

Huff da...nå har dere hatt nok sykdom for en stund syns jeg. Så flott den kalenderen blir, og for en fart du broderer i