mandag 12. mai 2008

Min første award og ny grill...

Først må jeg få takke Anita for min første Award!Jada Anita - nå har vi fått kjøpt ny grill. Torde jo ikke gjøre annet etter at du klaget så på den vi hadde (haha), så nå må dere bare komme på besøk så du får testet om det virker. Her er den...

Det har også idag vært en aldeles nydelig dag. Jeg har fått slått plen (les: ENGA) rundt huset - den var minst 30 cm lang!!!!

Ellers har mann min, min bror og en nevø har startet den første klargjøringa av båten for sesongen. Hvem som synes det var mest stas vet jeg ikke - men det var i alle fall en liten en på 2 år som ikke var sen om å komme seg ombord til "prøvekjøring" på land!
Legger også ut noen bilder av guttane mine. Bildene ble tatt i går da vi var i konfirmasjon, og jeg synes de var så fine (smelt).

Bilde av minstemann er tatt av eldstemann - utrolig bra bilde synes jeg - ikke har jeg tuklet noe med det i fotoredigeringsprogram heller.

Spesielt synes jeg bilde av eldstemann Even er herlig - hvem skulle tro at han bare er 8 år (forresten snart 9). Ha en fin uke alle sammen der ute, og til dere som er nye innom bloggen min - hyggelig om dere legger igjen et "pip", så kan jeg se hvem dere er også.

5 kommentarer:

Lillian sa...

Javisst har du herlige unger!!! Og så bra at konfirmanten ble fornøyd - men det var ikke overraskende, for det var en flott gave! :)

Ha en strålende kveld!
Klem fra Lillian

Anita sa...

Så skjønne de er, er skikkelige flotte gutter alle sammen!! Gratulere med ny grill!! Da kommer vi, bare dere inviterer;o)Må jo bli knall det der!! I kveld skal jeg på seinvakt, så da passer det ikke *ler*!
Og til lørdag er vi også litt opptatt;o)
Har akkurat malt ett strøk til på den ene flukt stolen, tror de kommer til å bli så fine og utrolig gode og sitte i!!
Nå er det lunsj og blogge tid!
Ha en flott dag!

Lena sa...

For en herlig blogg du har! Måtte legge deg til på lista mi - slik at jeg kan følge litt med på alt det spennende du lager! Flotte kort og ikke minst, flotte kaker! Og for en fin konfirmasjonsgave du hadde laget!!!
Takk for titten!

Lene sa...

Så fin blogg du har! Jeg ble veldig imponert over det nydelige albumet du hadde laget til niesen din! Det må være den beste gaven man kan få på en slik dag! Klem, Lene.

Agnetha sa...

De er så skjønne de gutta dine. Ikke rart at du er stolt av de:)